Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Luxus Vinyl Modulok

Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott

Az elmúlt évtizedben az Allura LVT a termékportfólió egyik legnépszerűbb márkájává vált. A Forbo Allura csúcsminőségű vinil több mint 100 dizájnt kínál sokféle tekercs és modul méretben. Kiváló mérettartósság, tartós védelem, végtelen tervezési lehetőségek jellemzik. Fedezze fel az izgalmas új Allura sorozatainkat Wood, Stone and Abstract.

 • Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott
 • Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott
 • Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott
 • Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott
 • Allura 0.7/0.55 teljesen ragasztott
 • w60308 tabletop
  Allura Wood

  Allura Wood

  Gondoljunk egy fapadlóra, amely nem tört vagy repedt meg! Az Allura LVT a fa és kőburkolat esztétikáját kínálja a luxus vinil tartósságával.


 • s62584 tabletop
  Allura Stone

  Allura Stone

  Érezze a természetes kő luxusát a lábai alatt.. Az Allura Stone formatervezései a kortárs betonoktól hideg acél és a márványozott árnyalatok között mozognak.. A kő vagy a kerámia padló megjelenését adják, de a luxus vinil kényelmével és meleg láb alatti érzéssel.

 • a63455 tabletop
  Allura Abstract

  Allura Abstract

  "Forbo Allura Az absztrakt vinil egyedülálló formatervezéssel rendelkezik, amely tökéletesen alkalmas a kiemelkedő területekre. Válasszon egy fémből vagy szövésből készült formatervezést, vagy akár egy helyet vagy galaxist, és ötvözze azt a 6 univerzális színnel vagy a Stone és Wood mintákkal.


 • Allura strips f60074 B
  Allura Strips

  Allura Strips

  Annak érdekében, hogy tovább növeljük az Allura luxus vinil design-t, a funkciós csíkok állnak rendelkezésre 7 különböző színben.

A Forbo Allura LVT

Allura Luxury Vinyl Tiles

Sokoldalú luxusburkolatú termékcsalád széles választékát kínálja. Minden design természetes formában van. A színárnyalatokat, a szemcséket, és a domborítást úgy alakítják ki, hogy a természetes anyagot a valóságban mutassák be.

Az Allura a természetes fa és a kőzet burkolatának esztétikáját ötvözi az erős és tartós LVT előnyeivel: meleg láb alatti érzés, hangelnyelés, könnyű telepítés és karbantartás.

A fenntartható kritériumok alapján az Allura egy igen kedvelt választás: ftalát mentes, újrahasznosított nyersanyagokból készül, melyet a hatékony energiafelhasználású környezetben használnak fel, amely 100% -os újrahasznosítási képességgel büszkélkedhet.

A Forbo Allura 3 részből áll, amelyek saját egyedi, természetes formával rendelkeznek:

Allura Wood
Az Allura Wood természetes megjelenésű fa modulokat kínál, ahol a modulok nem mutatnak ismétlődő mintát. A Forbo design kézművessége meleg, elegáns, élethű tónusokat kínál a kifejező és modern hatás elérése érdekében. 100x15cm, 120x20cm és 150x28cm méretben kaphatóak.

Allura Stone
Érezze a természetes kő luxusát a lába alatt. Az ásványi, kopott hatások és a texturált minták palettája mindenféle terek alkalmazásához kivalló.

Allura Absztrakt
Érdekes absztrakt tervek, a padló valódi egyediségéért, és olyan területek, amelyeknek ki kell emelkedniük. Sima és lineáris minták, amelyek párosíthatóak.

Allura Wood w60055-w60389 detailshot

Tisztítás és karbantartás

Allura

NCS & LRV

Allura NCS & LRV

Töltse le innen a Light Reflection (LRV) és a NCS
Allura NCS & LRV overview

LRV
Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

NCS
A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

Allura NCS & LRV

Allura és a környezet

A fenntartható alternatíva az LVT-ben

Csökkentett vágási hulladék
Az Allura tekercseket és modulokat egy automata ultrahangos vágó vágja le, amely a tekercseket anélkül vágja, hogy helyet és hulladék anyagot hozna létre az egyes tételek darabjai között. A vágási műveletet egy folytonos lapból táplálják, ami azt jelenti, hogy a hulladékot abszolút minimumon tartják és csak a 4 m széles lap két oldalán találják meg.

Óvatosan kiválasztott nyersanyagok
Az Allura gondosan válogatott nyersanyagokból készül, melyeket konzisztenciára és minőségre ellenőrizve vannak. A termék rétegeit a saját gyárunkban hoztuk létre, és nem használunk előre gyártott rétegeket töltőanyaggal vagy bevonattal. Ez azt jelenti, hogy a gyártási folyamatban semmiféle nyersanyag nem szivárog. ki.

Allura Wood / Allura Strips w60063 detailshot

Technikai tájékoztató

Allura technical specifications