Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
concrete

A modern betonpadló megjelenése a Marmoleum melegségével és természetességével. Nézze meg a videónkat!

A Marmoleum Concrete szilárd márvány designja a klasszikus Marmoleum padlóktól és finom betonszerkezetétől különbözteti meg magát. A színpaletta semleges, meleg és hűvös színnel rendelkezik, de van benne 6 élénk szín, mely erős hangsúlyt teremt a padló kialakításában.

Az hangsúlyos színeket kifejezetten úgy tervezték, hogy azok ""csillogó"" társaival kombinálhatók legyenek. A 2 megfelelő vizuállal lenyűgöző padlódesignokat készíthet.

Termékek

Marmoleum Concrete

Szűrési feltételek 0

  Környezet

  Fenntartható és tartós padlóburkolat

  97% természetes nyersanyagok
  72% gyorsan megújítható
  43% újrahasznosított tartalom

  Kiváló teljesítmény a természet által
  A természetes, megújuló anyagokból készült Marmoleum padló a leginkább fenntartható, rugalmas padló. Nem tartalmaz ftalátokat, lágyítót és ásványolajat nem tartalmaz. A Marmoleum termelésben használt legfontosabb nyersanyagok a következők:

  ● lenmagolaj, amely a lenmagnövényekből származik
  ● ellenőrzött erdőkből készült fa lisztet és
  ● Juta, a természetes hátlap, amelyre a linóleum kalanderez.

  A marmoleumot az összes fontos fenntartható globális ökocímkével rendelkezik, pl. Nordic Swan és a Blue Angel.

  A Topshield2 a Forbo Floorings nagy teljesítményű UV-bevonat, amely minden Marmoleum padlóburkolatra vonatkozik. A Topshield2 megakadályozza a kopást a és a karcolást a tartós megjelenés megőrzéséhez, és lehetővé teszi a könnyebb tisztítást és karbantartást alacsonyabb időközönként."

  Marmoleum raw materials

  NCS & LRV

  NCS & LRV

  Töltse le itt a Marmoleum Solid NCS & LRV dokumentum

  További dokumentációt itt talál: Download center

  LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  Marmoleum Solid NCS & LRV

  Technikai tájékoztató

  Techn. specs. Marmoleum Solid

  Tisztítás és karbantartás

  Marmoleum floorcare

  Video

  Marmoleum Solid video

  Nézze meg a Solid videót, ahol Tamar Gaylord vezető tervezőnk és Bregje Smulders termékmenedzser mesél a kollekcióról  or watch the Marmoleum Concrete video:

  Image gallery