Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
striato original

A Marmoleum Striato Original-ban a paletta semleges, meleg tónusokkal és szürkés színekkel, a meleg színektől a sötétig. Ez a semleges paletta természetes megjelenésű padlókat kínál, amelyek önmagukban is nagyszerűen néznek ki és más padlókkal kombinálva is.

A finom vonalas minta könnyen felveszi a színeket a környezetéből, és más anyagokkal egyesül.

Termékek

Marmoleum Striato Original

Szűrési feltételek 0

  A Marmoleum Linearról

  Marmoleum Lineár: meghatározó terek

  Marmoleum Linear Striato meghatározza a helyet.

  A megújult Striato termékcsalád izgalmas, lineáris padlóburkolatokat mutat mind a kortárs neutrálissal, mind az élénk színekkel. A Marmoleum Striato Textura & Original természete megfelel a tapintás és a lakossági érzés tendenciájának.

  Ezzel szemben a Marmoleum Striato Color elemek hangsúlyozzák a fényerőt és a színes tereket, amelyek Marmoleum padlózattal készülhetnek.

  A Forbo Marmoleum padlók sokoldalúságot, fenntarthatóságot, tartósságot nyújtanak, és tapintahatóságot. A Striato Textura termékcsalád két absztrakt dombornyomott textúrával rendelkezik: flow és driftwood. A tapintathatóság hozzáadásával csodálatos lehetőség nyílik arra, hogy játsszon a fények árnyékaival.

  **A Marmoleum Striato ugyanazokkal az előnyökkel rendelkezik mint a többi Marmóleum padló:

  ● Rendkívül tartós
  ● Könnyen tisztítható Topshield2 felületnek köszönhetően
  ● Padlózati megoldás alacsony tulajdonjog költséggel
  ● A megújuló természeti erőforrásokból készült fenntartható padló
  ● PVC-mentes

  Marmoleum Linear linoleum flooring

  Környezet

  Fenntartható és tartós padlóburkolat

  97% természetes nyersanyagok
  72% gyorsan megújítható
  43% újrahasznosított tartalom

  Kiváló teljesítmény a természet által
  A természetes, megújuló anyagokból készült Marmoleum padló a leginkább fenntartható, rugalmas padló. Nem tartalmaz ftalátokat, lágyítót és ásványolajat nem tartalmaz. A Marmoleum termelésben használt legfontosabb nyersanyagok a következők:

  ● lenmagolaj, amely a lenmagnövényekből származik
  ● ellenőrzött erdőkből készült fa lisztet és
  ● juta, a természetes hátlaphoz

  A marmoleumot az összes fontos fenntartható globális ökocímke ellen ellenőrizték, pl. Nordic Swan és a Blue Angel.

  A Topshield2 a Forbo Floorings nagy teljesítményű UV-bevonata, amely minden Marmoleum padlóburkolatra alkalmazható. A Topshield2 megakadályozza a kopást, és a karcolást a tartós megjelenés megőrzéséhez, és lehetővé teszi a könnyebb tisztítást és karbantartást alacsonyabb időközönként."

  Sustainable flooring

  Padlóápolás

  Padlóápolás

  A Forbo Marmoleum padlók egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók, köszönhetően a Topshield2 innovatív és tartós gyárilag kialakított felületének, amelyet nem szabad eltávolítani.

  Töltse le itt a Marmoleum tisztítási és karbantartási utasításokat

  Marmoleum floorcare

  Képgaléria

  Képgaléria

  A Marmoleum Striato padlóburkolatokkal kapcsolatos további képek megtekintéséhez látogasson el a Marmoleum Striato képgaléria

  Vagy látogasson el a Forbo Floorplanner, ahol lehetőségünk nyílik játszani a padlóinkkal különböző helyszíneken.

  Floorplanner Marmoleum Striato

  NCS & LRV

  NCS & LRV

  Itt letölthető a Marmoleum Linear NCS & LRV document


  További dokumentációt itt talál: Download center

  LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  Marmoleum Linear NCS & LRV

  iF DESIGN AWARD 2016

  Marmoleum Striato megkapta az iF DESIGN AWARD 2016 díját

  A megújult Marmoleum Striato padlóburkolat egyedülálló lineáris formatervezésével elnyerte az iF DESIGN díjat.

  A Forbo Flooring Systems alapvető linóleum-kínálatának gyűjteménye a klasszikus 1950-es padlóburkolatot egy élénk, modern, természetes (bioalapú) padlóburkolatba emeli. További információ a sajtóközleményben

  iF DESIGN AWARD 2016