Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fogyasztói termékek

Novilon cushion vinyl sheet

A Novilon számos, gyönyörű és inspiráló vinil padlót kínál különböző mintákban, mint például a fa, a beton, a kerámia és a modern allover minták. A Novilon egy nagyon kényelmes padló, élvezetes ezen élni, mivel hangelnyelő és meleg érzést kelt a láb alatt. Így ideális a gyerekeknek, hogy ezen játszanak. Gondoljon egy olyan fapadlóra, amely nem repedezik vagy törik meg.

 • Novilon cushion vinyl sheet
 • Novilon cushion vinyl sheet
 • Novilon cushion vinyl sheet
 • Novilon cushion vinyl sheet
 • Novilon cushion vinyl sheet
 • Novilon cushion vinyl sheet
 • Novilon Viva 5645 bright concrete
  Novilon Viva

  Novilon Viva

  Forbo Novilon Viva is a tough and durable cushion vinyl flooring that is easy to clean, sound absorbing and has comfortable warm underfoot.. A perfect floor to live on for many years thanks to the unique construction and Diamond Seal surface finish!

 • Novilon Prima 89114 golden oak
  Novilon Prima

  Novilon Prima

  Forbo Novilon Prima is our basic cushion vinyl range of timeless design choices in the well known and appreciated Novilon quality.

A Novilon modulok

Novilon: aggodalommentes padló

A Novilon számos gyönyörű és inspiráló vinil padló különböző változataiból áll, mint a fa, a beton, a kerámia és a modern allover minták. A Novilon egy nagyon kényelmes padló, élvezetes ezen élni, mivel hangelnyelő és meleg érzést kelt a láb alatt. Így ideális a gyerekeknek, hogy ezen játszanak. Gondoljon egy olyan fapadlóra, amely nem repedezik vagy törik meg.

A Novilon egyaránt strapabíró és könnyű karbantartást biztosít olyan jellemzőkkel, mint Aquagrip, Diamond Seal & Noviclean. Élvezze , hogy nem kell aggódnia a foltoktól és karcolásoktól!

Ez a strapabíró vinil padló 2, 3 és 4 méteres szélességű modulokban kapható, és mindegyiknek 4 darabja van, saját vastagsággal és minőséggel:
Novilon Nova (3,2 mm)
Novilon Viva (2,4 mm)
Novilon Fusion (2,4 mm)
Novilon Prima (2 mm)

Novilon flooring

LDF

LDF

Hosszú, tartós és rugalmas hátlap a jobb installáláshoz és a csökkentett behúzáshoz.

LDF

Forbo Design

Forbo Design

Saját tervezőnk dolgozik a Novilon kollekciókon. A kollekciókat a piacon teszteljük elő hogy visszajelzést kapjunk a trendekről és a helyi ízlésről. A Novilon dizájnoknak reális és természetes megjelenése van.

Forbo Design

Noviclean

Noviclean

Noviclean felső réteg kezelésére alkalmas a könnyű tisztítás érdekében, ami megakadályozza a szennyeződések kialakulását. Ez a legjobb természetes felületkezelő.

Noviclean

Diamond Seal

Diamond Seal

Mint a természetes gyémánt, a Diamond Seal keménységet, karcállóságot és tartósságot is jelent. Ezenkívül kiváló védelmet nyújt az elkopás ellen.

Diamond Seal

Könnyű, kényelmes, tartós

Könnyű, kényelmes, tartós & gyönyörű!

Tudta-e, hogy a Novilon vinil padlónk nemcsak széles választékot kínál designban és színben , hanem kényelmet, tartós teljesítményt és egyszerű tisztítást és karbantartási feltételeket? Olvassa el, hogy mit kínálhat Önnek a Novilon.

Könnyű
● Könnyű a lerakása 40 m2-ig
● A Noviclean felső réteg kezelőnek köszönhetően könnyű karbantartani, megakadályozva a szennyeződések kialakulását
● Nem zsugorodik és nem görbül
● Az Aquagrip egyedülálló biztonsági funkciójának köszönhetően biztonságosabb rajta járni.

Tartós
● A Diamond Seal köszönhetően karc és kopásálló

Kényelmes
● Meleg talp alatti érzés
● 100% antisztatikus
● Hangelnyelő
● Csúszásgátló
● Ideális a padlófűtéshez
● Rugalmas padlóburkolat

Gyönyörű
● Természetes, matt megjelenés
● Nagy választék designban és színben
● Szélessávban az egész szobán keresztül alkalmazható"

Novilon Viva 5747 cushion vinyl flooring

Aquagrip

Aquagrip

Az összes Novilon termékcsalád beleértve az Aquagripet - egyedülálló biztonsági funkcióval rendelkezik -, ami azt jelenti, hogy a markolatszintet nem csökkenti jelentősen a víz vagy más folyadék kiömlése vagy kifröccsenése. Így biztonságosabb rajta járni!

Aquagrip

Környezet

Novilon & a környezet

Novilon padlónk kiváló példája a Forbo elkötelezettségének a környezetvédelem és a fenntartható jövőbe való befektetés iránt.

A Novilont zöld energia és modern gyártási technológia felhasználásával gyártják, ami minimálisra csökkenti a folyamatokat. Megfelel minden szabványnak, beleértve az új VOC kibocsátási osztályokat. A Novilont Európában nagyrészt az európai piac számára gyártjuk, csökkentve ezzel a közlekedéssel kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátást.

We take the green road