Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fogyasztói termékek

Fogyasztói termékek

A Forbo Flooring az egyik legizgalmasabb és a legfejlettebb padlóját kínája Önnek. Arra lett tervezve, hogy jó hangulatot teremtsen az Ön belterében. A választékunk a természetes tekercsekben és modulokban kapható Marmoleumtól kezdve egészen az erős és tartós Novilon és Novilux habosított Vinil és LVT -ig tart.

 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Novilon Viva 5645 bright concrete
  Novilon sheet

  Novilon cushion vinyl sheet

  A Novilon számos, gyönyörű és inspiráló vinil padlót kínál különböző mintákban, mint például a fa, a beton, a kerámia és a modern allover minták. A Novilon egy nagyon kényelmes padló, élvezetes ezen élni, mivel hangelnyelő és meleg érzést kelt a láb alatt. Így ideális a gyerekeknek, hogy ezen játszanak. Gondoljon egy olyan fapadlóra, amely nem repedezik vagy törik meg.

 • Novilux Structura granada 2501 / 2510
  Novilux sheet

  Novilux cushion vinyl sheet

  A saját kategóriája! A Forbo Novilux padlói a legjobb minőségű vinil padlók, amelyeik kielégítik a legnehezebb igényeket is. Ez a valódi luxus vinil lap, amely könnyen installálható és karbantartható,garantáltan nem fog károsodni hosszú ideig. A Novilux kemény, csiszolt padlókat is kínál, soha nem látott holografikus hatásokkal, ami valóban egy saját kategória.

 • Marmoleum Click
  Marmoleum Click

  Marmoleum Click

  A Marmoleum Click panelek nagyon tartósak és egyszerűen kezelhetők. A sima felület könnyen tisztítható, míg gyönyörű színei nem fognak elhalványulni az idő múlásával sem. A Marmoleum Click 23 színben és 3 méretben érhető el, amely nagyszerű design lehetőségeket kínál a saját egyedi padló kialakításához.

  A Marmoleum Click segíti az asztmás allergiával és hasonló rendellenességekkel küzdő emberek életét. Nem csak antisztatikus (ezért könnyen pormentes), de bizonyított bakteriosztatikus tulajdonsága is gátolja a mikroorganizmusok keletkezését.

Vizualizálja padlókat

➢ Vizualizálja padlókat

Ha meg szeretné nézni, hogy a Forbo padlók hogyan néznek ki lakó környezetben, kezdje el használni a padlótervezőnket. A lakossági padlók teljes kollekciója a rendelkezésére áll, hogy eljátszhasson a konyák, nappalik, fürdőszobák stb számos lehetőségeivel.

Forbo Floorplanner

Floorplanner

Inspiráció

Pinterest

Hol kapható?

Hol kapható?

Nagyon sok országban és nagyon sok partnerrel dolgozunk. Keresse fel saját weboldalát ahol megtudhatja hol juthat hozzá a különböző padlóburkolatokhoz. Képzett és gyakorlott kereskedők kereskedelmi hálózata egész biztosan tud segíteni Önnek abban, hogy megtalálja a megfelelő padlózási megoldást. Tudnak segíteni az instalálással valamint a karbantartással kapcsolatban is.

Display