Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fogyasztói termékek

Fogyasztói termékek

A Forbo Flooring az egyik legizgalmasabb és a legfejlettebb padlóját kínája Önnek. Arra lett tervezve, hogy jó hangulatot teremtsen az Ön belterében. A választékunk a természetes tekercsekben és modulokban kapható Marmoleumtól kezdve egészen az erős és tartós Novilon és Novilux habosított Vinil és LVT -ig tart.

 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Fogyasztói termékek
 • Marmoleum Cocoa_3592 salted caramel
  Marmoleum sheet

  Marmoleum sheet

  Marmoleum is the most sustainable flooring choice. The climate positive floor is made from up to 98% natural raw materials, is phathalate and toxicins free, naturally bacteriostatic, allergy approved and easy to clean and maintain.

 • Marmoleum Modular Textura / Shade te5217 te5235 t3717 t3718
  Marmoleum Modular tiles

  Marmoleum Modular tiles

  Create your own floor! Our Marmoleum Modular tile range presents over 50 colours and designs in 3 tile sizes. It offers endless choice to create inspiring floor designs and invites you to play, combine & connect to create the floor of your choice. The planks and tiles are created around visuals of wood, concrete, stone and marble and can be used to mix and match or on their own, both delivering a beautiful sustainable floor. Explore the colours!

 • Marmoleum Click
  Marmoleum Click

  Marmoleum Click

  A Marmoleum Click panelek nagyon tartósak és egyszerűen kezelhetők. A sima felület könnyen tisztítható, míg gyönyörű színei nem fognak elhalványulni az idő múlásával sem. A Marmoleum Click 23 színben és 3 méretben érhető el, amely nagyszerű design lehetőségeket kínál a saját egyedi padló kialakításához.

  A Marmoleum Click segíti az asztmás allergiával és hasonló rendellenességekkel küzdő emberek életét. Nem csak antisztatikus (ezért könnyen pormentes), de bizonyított bakteriosztatikus tulajdonsága is gátolja a mikroorganizmusok keletkezését.

 • Allura_63706 bleached timber_63712 blond timber
  Luxury vinyl tiles

  Luxury vinyl tiles

  Life is a play with many acts. And every act has its floor to perform on. Whatever life throws at your feet, Forbo's Luxury Vinyl Tile collections support you every step of the way.
  Carefully designed to be comfortable, easy to maintain, durable and - vitally - to give you the design freedom to bring any interior to life.

 • Eternal de Luxe Comfort 3074
  Eternal de Luxe

  Eternal de Luxe

  Eternal de Luxe is a great example of Forbo’s unique, premium design capabilities. This range features fresh wood and stone designs, enhanced by authentic embossing structures that add even more realism. The PUR lacquering ensures the highest possible performance and longevity of the floor covering.

 • Novilon Viva 5645 bright concrete
  Novilon sheet

  Novilon cushion vinyl sheet

  A Novilon számos, gyönyörű és inspiráló vinil padlót kínál különböző mintákban, mint például a fa, a beton, a kerámia és a modern allover minták. A Novilon egy nagyon kényelmes padló, élvezetes ezen élni, mivel hangelnyelő és meleg érzést kelt a láb alatt. Így ideális a gyerekeknek, hogy ezen játszanak. Gondoljon egy olyan fapadlóra, amely nem repedezik vagy törik meg.

 • Coral welcome 3207
  Coral entrance flooring

  Coral entrance flooring

  A good quality entrance matting system provides a very effective way to protect your floor covering and keep it clean & beautiful. By stopping up to 94% of walked in dirt and moisture, our Coral entrance flooring will keep your house clean and hygienic and helps prolong the life of your floor covering.

Vizualizálja padlókat

➢ Vizualizálja padlókat

Ha meg szeretné nézni, hogy a Forbo padlók hogyan néznek ki lakó környezetben, kezdje el használni a padlótervezőnket. A lakossági padlók teljes kollekciója a rendelkezésére áll, hogy eljátszhasson a konyák, nappalik, fürdőszobák stb számos lehetőségeivel.

Forbo FloorVisualizer

FloorVisualizer

Inspiráció

Pinterest

Hol kapható?

Hol kapható?

Nagyon sok országban és nagyon sok partnerrel dolgozunk. Keresse fel saját weboldalát ahol megtudhatja hol juthat hozzá a különböző padlóburkolatokhoz. Képzett és gyakorlott kereskedők kereskedelmi hálózata egész biztosan tud segíteni Önnek abban, hogy megtalálja a megfelelő padlózási megoldást. Tudnak segíteni az instalálással valamint a karbantartással kapcsolatban is.

Display