Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Végezzen biztonságos és tiszta munkát


A sport italok és a verejték mindennapi része egy forgalmas tornateremnek, így könnyű tisztítást és karbantartást igényel a tornaterem biztosítása érdekében. El kell kerülni a megcsúszást intenzív sportolás közben, melyben ez a speciális padló segíthet.

Sports
Linoleum Sport

Marmoleum Sports floor

Az első számú választás a sport és a többcélú csarnokok számára
A sport- és többcélú csarnokokban a padlóburkolatok széles körű követelményeket támasztanak.
A Marmoleum Sport felső bevonata csökkenti a sérülések kockázatát, csökkenti az izomfáradtság és túlzott stressz kockázatát. A felső réteg garantálja az optimális teljesítményt a csúszásgátlást.

A természetes nyertes
Az összetevők összetétele teszi egyedivé a Marmoleum Sportot. Teljesíti az ökológiailag kiváló termékszerkezet minden követelményét, és egyesíti a pozitív teljesítmény jellemzőinek gazdagságát, az anyagösszetétel végeredményét.
KATTINTSON AZ linoleum sport floors

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

KATTINTSON AZ flotex

Flotex
Eternal project vinyl

Eternal project vinyl

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a nagyszerű kombinációját a korszerű designnak erős tartós célokra. Bármilyen alkalmazásban.

A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.

KATTINTSON AZ Eternal