Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex Flokkolt Szőnyegek

Flotex Flokkolt Szőnyegek

A Flotex a praktikusság, rugalmasság valamint a csúszásgátlás és az akusztikai előnyökkel rendelkező tulajdonságok kombinációja. A Flotex erős, higiénikus padlózat és mivel teljesen vízálló, a Flotex az, ami igazából mosható szőnyeg padlózat.

A Flotex egy meleg, kényelmes, higiénikus padlózat, amely megfelel bármely kereskedelmi előírásnak. Köszönet a rendkívül hatékony antibakteriális kezelésnek - Sanitized® -, a Flotex állandó védelmet nyújt a baktériumokkal (MRSA, E-coli, poratkák) szemben.

 • Flotex Flokkolt Szőnyegek
 • Flotex Flokkolt Szőnyegek
 • Flotex Flokkolt Szőnyegek
 • Flotex Flokkolt Szőnyegek
 • Flotex Flokkolt Szőnyegek
 • Flotex Flokkolt Szőnyegek
 • Flotex Colour 445022
  Tekercses Flotex

  Tekercses Flotex

  A Flotex tekercses padlóburkolat a tökéletes textilpadlózati megoldás szinte minden üzleti és közületi felhasználásra. Számos tekercses formában elérhető Flotex márkát kínálunk, így mindig megtalálja az Ön igényeinek megfelelő dizájnt. Flotex sheet tökéletesen kombinálható a Flotex Borders kollekcióval.

 • Flotex Cityscape t350002 | t551007
  Flotex tiles

  Flotex tiles

  A Flotex flokkolt padlólapok kiváló minőségű textillapok 50x50 cm-es és/vagy 50x25 cm-es méretben. A Flotex lapok könnyen kombinálhatók más padlózati megoldásokkal és formákkal, így végtelen lehetőséget biztosítanak saját moduláris minta kialakítására. 5 különböző mintát kínálunk lap formában, a kifinomult lineáris mintáktól az egyszínű tónusokig, valamint egyedi dombornyomott mintákig. Fedezze fel a kollekciókat az alábbiakban.

 • Flotex planks Wood herringbone 151001_151002_151004_151006
  Flotex Planks

  Flotex Planks

  Kifinomult megjelenés és stílus modularitással. A modularitás a padlóburkolatok egyik jelentős trendje. A Forbo kifejlesztette a Flotex Planks egyedülálló, 100x25 cm-es termékcsaládját, mellyel látványos padburkolatok készíthetők. Az izgalmas padlókialakítás végtelen variálási lehetőségeket kínál, így bármely környezetbe tökéletesen illeszkedik.

 • Philippe Starck
  Flotex Created by

  Flotex Created by

  Forbo Flooring Systems works with world-renowned designers such as Phillipe Starck, Mac Stopa, José Medina Galeote and Ettore Sottsass to create unique floor designs that can be used in multiple environments. By combining the creativity of our own designers with the expertise of renowned designers from around the world, we strive to continuously offer new unique floor designs.

 • Flotex H&L_Statement_Empire_Topaz
  Flotex hospitality & leisure

  Flotex Hospitality & Leisure

  Forbo's beautifully designed Flotex Hospitality & Leisure collection offers high-quality floors that provide comfort and safety. Flotex flocked flooring is a unique textile floor covering that combines the hard wearing and durable characteristics of a resilient floor with the comfort and warmth of a carpet.

 • Flotex_Vision_College
  Flotex Vision

  Flotex Vision

  A Flotex Vision több mint 500 digitálisan nyomtatott formatervezést kínál minden ízlésnek vagy igénynek megfelelően. A Flotex Vision bonyolult színspektrumú kivonatoktól kezdve végtelen számú tervezési lehetőséget kínál a természetes anyagok, például a fű, a homok és. A természetet beltéren belül kavicsos strand vagy lóhere területén hozhatjuk létre, 3D-s effekteket vagy ""trompe l'oeil"" mintákat készíthetünk, amelyek lenyűgöző hatásokat tesznek lehetővé a padlóra.

Kollekció

Bionikus padlózat

A bionikus technológia a természetben található biológiai módszereket és rendszereket kombinálja az ember alkotta termékekkel és eljárásokkal. A technológiának ez a fajta átültetése az állatvilágból és a növényvilágból segít megalkotni egy optimális és rendkívül hatékony terméket. Klasszikus példa a bionikus technológiára a víz- és szennyezés taszító felületek fejlődése, amely megfigyelhető a lótsz virág levelein is. A Flotex nem csupán egy textil, nem is csak rugalmas és tartós, hanem egyedülálló konstrukciója sikeresen kombinálja e tulajdonságokat. Megfelelő keresekedelmi helyiségekben, azonban bizonyos feltételek mellett.

A megközelítőleg 80 millió apró 6.6 típusú nejlon szál (flokk) olyan erős, akár egy bambusz szerkezet. mégis komfort érzetet ad. A precíziós nyomtatási technológiával gyártott Flotex gazdag szín palettája a természetben található színeket másolja a legapróbb részletekig. A csúszásállósága nedves illetve száraz környezetben (az R13-hoz hasonlóan) a gekkó lábainak mozgását imitálja. Ahogyan a méh gyűjtögeti és körbe-körbe viszi a virágport a virágok között, a Flotex felülete foglyul ejti a finom port és az allergéneket a levegőből, melyek aztán egy egyszerű takarítssal eltávolíthatóak.

Összegezve: a Flotex egy high tech minőségű szőnyeg, mely bionikus teljesítménnyel bír. Elérhető tekercses és modul formátumokkban is.

Bionic Flooring Performance - Bee

A Flotex & a környezet

Egy fenntartható termék

A Forbo a Flotex-et zöld árammal és minimális újrahasznosított hulladék anyaggal gyártja - Nagy-Britanniában és Franciaországban -, így is biztosítva egy kiváló minőségű termék létrehozását. A Flotex 6,6 rostanyag tartalmú nejlonból, a Flotex dizájnok pedig víz alapú tintával készülnek. Nincsenek plusz vegyi folyamatok, csupán a magas hőmérsékleten történő gőzkezelés a színek élénkségének biztosításához. Hulladék kiömlés nem fordul elő.

A Flotex hulladékanyagát a Forbo másik gyártósorain alakítják át a termékek hátlapjához. A Flotex hátlapja akár 67% újrahasznosított anyagot is tartalmaz. Az igazi előnye a Flotex termékeknek extrém teljesítményük: az élettartamuk hatszorosa az átlag textilburkolaténak. Tisztítása egyszerűen vízzel és tisztítószerrel történik. A legtöbb szennyeződéshez háztartási szappan is elég, de más tisztítószer eltávolítja a tintát, olajat vagy egyéb foltokat. Használat után a termék újrahasznosításra vissza kerül a gyártási folyamatba.

Flotex flocked flooring

Miért Flotex?

Egy választás, ami nem kompromisszum

A Flotex egy high tech minőségű szőnyeg padlózat, amely a rugalmasságot és a szőnyeg kulcsfontosságú tulajdonságait elegyíti egy termékben, azaz tartalmaz minden olyan tulajdonságot, amelyet egy innovatív padló szőnyegtől elvár.

Tartós és kényelmes
A tartósság és ellenállóság a Flotex fő tulajdonságai, melyet a 80 millió, 6.6 típusú nylon szál/m2 tartalmának köszönhet. A nyugalom és kényelem megtapasztalása pedig az áthatolhatatlan párnázott hátlapok eredménye.

Halk és higiénikus
A nejlon rostanyagok nemcsak a hang elnyelését és a komfortosságot biztosítják, az allergéneket és a finom port is távol tartják. Így könnyen tisztítható akár száraz- akár nedves körülmények között. A termék kontsturkciójának köszönhetően, a Flotex a penészt és a kellemetlen szagokat is távol tartja és visszanyeri eredeti formáját minden tisztítás után.

Szívós mégis mosható
A minden napos porszívózás eltávolítja a szennyeződéseket és a port a felületről. Mindemellett azonban erős szennyeződést követően szükség lehet gőzzel való tisztításra vagy mélyebb mechanikai tisztításra hagyományos tisztítószerekkel. Már egy egyszerű takarítást követően a Flotex visszanyeri eredeti formáját. A Flotex kollekció színek és dizájnok széles skáláját kínálja.

Biztonságos és zaj elnyelő
A Flotex, „A” osztályú hangelnyelésének köszönhetően alacsony szinten tartja a helyiségben keletkező zajokat és jó lépéshang csillapítást is biztosít(>20dB), így is biztosítva a zavartalanságot akár egy szobában, akár egy egész épületben. A Flotex megfelel a HSE nedves- és száraz felületi csúszásállóság minősítésnek sík felületeken és rámpákon való használatakor.

High-tech Textile

A Flotex szennyezettségi besorolása

A Flotex szennyezettségi besorolása

Azokban a helyiségekben, ahol a bejárati padlózat minősége nem megfelelő akár a forgalomhoz, akár a szennyeződés típusához képest, a piszok és nedvesség könnyen bejut az épületbe.

Szennytakaró
A Flotex képes "elrejteni" a szennyeződéseket kisebb-nagyobb mértékben, függően a színektől és a mintázattól. Objektív vizsgálati módszerek alkalmazásával, minden egyes Flotex dizájnt minősítünk az "általános" szennyeződés takarási képességét illetően. E tesztek eredménye egy szennyezettségi besorolás, melyet a termék mellett egy referencia számmal jelölünk.

Flotex