Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Készüljön fel

Akár egyenesen a medencéből érkeznek, akár készen állnak a munkára, az ügyfeleinek csak akkor fogja növelni az élményét, ha friss, tiszta öltözővel várja őket.

Linoleum
Step safety vinyl

Step safety flooring

A Forbo Step biztonsági viniljét bárhol lehet alkalmazni, ahol emberek tanulnak, dolgoznak, játszanak vagy, ahol a csúszásgátló padlófelült kialakítása kulcsfontosságú a biztonságos munka, élet és nyilvános környezetek kialakításához.

Az új Forbo Step kollekció egyesíti kiemelkedő csúszásmentességét a differenciált esztétikával, és ezen keresztül az új "Step Crystals"-al. Minden színben kínál tiszta, friss megjelenést, valamint jobb tisztítási és karbantartási tulajdonságokat.

KATTINTSON AZ Step safety vinyl
KATTINTSON AZ wetroom flooring

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.

KATTINTSON AZ Marmoleum

Linoleum
Flotex

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

KATTINTSON AZ