Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Tule tiimimme jäseneksi!

Haluamme panostaa sinuun ja tarjota sinulle innostavan työympäristön.

Haluamme työntekijöidemme olevan alan ammattitaitoisimpia, taitavimpia ja luotetuimpia yhteistyökumppaneita ja keskitymme koulutukseen sekä turvallisen ja miellyttävän työympäristön luomiseen.

Working for Forbo

Etsimme sinua

Working for Forbo

Osaamista kaikilla tasoilla

Tarjoamme uran kaikille. Meillä on organisaatiossamme monia toiminta-alueita, kuten myynti ja markkinointi, liiketoiminnan kehitystyö, talous, tuotanto, IT ja suunnittelu ja kaikilla tasoilla; harjoittelijat, ammattitaitoiset asiantuntijat ja johtotehtävät…

Panostamme uraasi ja annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä.

Kehitä itseäsi

Meillä on kasvutavoite yrityksenä ja voimme saavuttaa sen vain kehittämällä taitojamme. Panostamme osaamiseesi ja tuemme ammatillista uraasi yrityksen sisällä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden panostaa uraasi ja osoittaa ja laajentaa lahjakkuuttasi päivittäisessä arjessa. Kehittymisesi voi olla hyvin erilaista, ammatillista tai johtamiseen liittyvää, kansallista tai kansainvälistä. Haluatko ottaa haasteen vastaan?

Working for Forbo
Working for Forbo

Yhteistyötä

Työntekijämme ovat ylpeitä työstään sekä voidessaan olla osa yritystä, joka valmistaa ja myy ainutlaatuisia lattianpäällysteratkaisuja. Meidän DNA:hamme on kirjoitettuna yhteistyö kaikkien toiminta-alojen kesken näiden ainutlaatuisten ratkaisujen saavuttamiseksi. Meillä on avoin kulttuuri, jossa rohkaisemme työntekijöitämme työskentelemään tiimeissä, joihin kuuluu eri toiminta-alojen edustajia kansainvälisessä ympäristössä. Parannamme jatkuvasti työskentelytapojamme ja arvostamme kaikkien työntekijöiden panosta ja kaikkia uusia ideoita. Sopiiko tämä yhteen sinun DNA:si kanssa?

Kansainvälinen työympäristö

Yhteistyö kansainvälisessä ympäristössä tarkoittaa, että tapaat ulkomaisia kollegoitasi projektiryhmissä, koulutuksessa ja vieraillessasi muissa toimipaikoissa. Kansainvälinen koulutusohjelmamme on erikoistunut kehittämään yleistietoja organisaation eri osista sekä mm. ongelmanratkaisun, päätöksenteon ja projektinhallinnan taitoja. Se antaa sinulle lisäksi mahdollisuuden rakentaa oma globaali sisäinen verkostosi.

Working for Forbo
Working for Forbo

Olet tervetullut!

Olet enemmän kuin tervetullut yritykseemme. Hyvän aloituksen kannalta on erittäin tärkeää oppia tuntemaan yritys ja omat kollegat. Tutustutamme sinut yritykseemme laajalla ja räätälöidyllä perehdytysohjelmalla, joka sisältää mm. johdatuksen markkinoihin, joilla toimimme. Yrityksemme toimintaympäristön tuntemus, oman tiesi löytäminen ja oman verkoston rakentaminen auttavat urasi nopeaan alkuun Forbo Flooringilla.

Koulutus & kehitys

Kehitä itseäsi

Me Forbolla olemme erittäin sitoutuneita henkilökohtaiseen kehitykseen. Noudatamme periaatteita ja meille on myönnetty "Investors in People" -sertifiointi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia parantaa ammattitaitoasi ja osaamistasi sekä henkilökohtaisia, hallinnollisia ja johtajuustaitoja. Maakohtaisilla sivuilla kerromme lisää paikallisista mahdollisuuksista.

Forbo Expo

Tapaa kollegasi

He ovat kollegoitasi

Työllistämme noin 3000 henkilöä maailmanlaajuisesti. He toimivat aktiivisesti eri alueilla kuten tuotannossa, laadunhallinnassa, tutkimus- ja kehitystyössä, ostossa, logistiikassa, IT:ssä, markkinoinnissa, viestinnässä, myynnissä, taloudessa ja kirjanpidossa ja henkilöstöosastolla, operatiivisella ja johtotasolla.

Colleagues

Edut

Meillä on paljon tarjottavaa

Tarjoamme houkuttelevat työsuhde-edut, jotka vaihtelevat toimipaikoittain, esim. työntekijän vakuutusalennukset (sis. terveydenhoito), eläke ja alennus Forbon tuotteista. Käy katsomassa sinua kiinnostavan maan paikallista Ura Forbolla-sivua.

Working for Forbo