Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ura Forbolla

Forbo Flooring Systems on maailmanlaajuinen linoleumi-, muovi, tekstiili- sekä sisäänkäyntilattiapäällysteiden toimittaja. Olemme osa Forbo-konsernia, joka on listattu Sveitsin pörssissä.

Working for Forbo

Keitä olemme

Keitä olemme

Olemme maailmanlaajuinen, innovatiivinen ja designiin suuntautunut lattianpäällysteiden toimittaja, jonka ytimen muodostavat henkilöstömme, planeettamme, tuotteemme ja asiakkaamme kaikkialla maailmassa. Saavutamme tämän yli 3000 työntekijän inspiraation ja sitoutumisen ansiosta.

Working for Forbo
Working for Forbo

Missä olemme

Meillä on tuotantolaitoksia ja myyntikonttoreita yli 20 maassa.

Mikä on meille tärkeää – entä sinulle?

Panostamme henkilöstöömme ja tarjoamme heille stimuloivan, miellyttävän ja turvallisen ympäristön. Haluamme henkilöstömme olevan alan asiantuntevinta, taitavinta ja luotetuinta ja keskittyvän kehitykseen. Meillä on 3 yhteistä arvoa, jotka ovat meille kaikkein tärkeimpiä:

Inspiroiva ympäristö: olemme uteliaita kaiken suhteen ja haluamme olla askelta edellä muita. Ajattelemme kehittääksemme parempia ratkaisuja, emmekä jää kiinni ongelmiin. Tiedämme mikä on tärkeää ja keskitymme siihen. Teemme päätökset älykkäästi ja pidämme kaiken yksinkertaisena ja luonnollisena. Olemme uranuurtajia ja luomme jotakin erityistä. Motivoimme itseämme ja muita jatkamaan innostuneena.

Uskallus: vaadimme paljon, ennen kaikkea itseltämme. Sanomme ei keskinkertaisuudelle ja kyllä parhaalle. Tartumme tilaisuuteen ensimmäisenä, ennen muita. Ponnistelemme parhaan ratkaisun puolesta, emme hyväksy “riittävän hyvää”. Toimimme nopeasti ja täsmällisesti. Käytämme selvää, suoraa kieltä. Kuljemme omaa tietämme mielellämme ja intohimoisesti. Meillä on päättäväisyyttä ja kestävyyttä saavuttaa tavoitteemme.

Välittäminen: kohtelemme itseämme ja muita huumorilla ja kunnioituksella. Tunnistamme odotukset ja tarpeet jo ennen kuin ne sanotaan ääneen. Meillä on yhteiset arvot ja toimimme esimerkkeinä niistä. Olemme vahvoja ja annamme voimaa muille. Pidämme sanamme ja etenemme yhdessä. Otamme vastuun tilanteesta. Huolehdimme yksityiskohdista ja rakennamme luottamusta. Kehitämme pitkäaikaisia ja arvokkaita suhteita.

Jos haluat lisätietoja Forbo Flooring Systemsistä, lue “Tietoa meistä” -osuus.Go to about us

Working for Forbo

Toimipaikkamme

Creating better environments

Vastuumme ympäristöstä

Forbo Flooringin perusperiaatteen mukaan olemme sitoutuneet suojelemaan ympäristöä ja panostamaan kestävään kehitykseen pyrkimällä jatkuvasti luomaan ympäristöä säästäviä tuotteita ja prosesseja. Ympäristövastuu on yksi Forbo Flooringin tunnusmerkeistä ja on ollut jo vuosikymmenten ajan. Toimiminen ympäristön kannalta vastuullisella tavalla on kaiken toimintamme ydin.
Lue lisää ympäristöstä täältä Ympäristö

Working for Forbo

Seuraa meitä

social media