Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Lataa - Topshield pro -esite


Käsittelemme tietojasi siihen tarkoitukseen, jonka voit tunnistaa meille tiedonsiirron yhteydessä. Voimme lisäksi käyttää verkkosivustojen käyttötietoja sekä meille toimittamiasi tietoja, jotta voimme tunnistaa mieltymyksesi ja tarjota sinulle tietoja tuotteistamme, jotka saattavat kiinnostaa sinua (jos et halua saada tällaisia tietoja, ilmoita tämä meille osoitteeseen info.finland@forbo.com). Käytämme osittain kotimaisia ja ulkomaalaisia ulkoisia palveluntarjoajia tietojen käsittelyyn. Lisätietoja Forbon tietosuojasta ja oikeuksistasi rekisteröitynä löytyy tietosuojaselosteessamme.

Mitä esite sisältää?

Topshield pro -pintakäsitelty Marmoleum on erinomainen lattiapäällyste monella tavalla. Parannettu pintakäsittely on kehitetty uusimpien teknologioiden avulla ja se perustuu vuosien kokemukseen. Tämän ansiosta lattia säilyttää ulkonäkönsä pidempään ja tekee lattiasta sileämmän ja helpommin puhdistettavan.

Uusimman Topshield pro innovaatiomme myötä voimme ylpeydellä sanoa, että Marmoleum on paras luonnollinen lattiapäällyste.

Jos haluat ottaa yhteyttä meihin, klikkaa yhteydenotto-sivuillemme.

3x better logo - Topshield pro