Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kuluttajat

Kylpyhuonemallisto

Tervetuloa tutustumaan uuteen Nordic Spirit -märkätilamallistoomme, joka on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta valosta ja sisustustyylistä. Pohjoismainen design on tunnettu vaaleasta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Nordic Spirit -mallisto koostuu moderneista ja vaaleista seinä- ja lattiakuoseista, jotka pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme.

Seinäkuosit ovat hienostuneita ja tarkasti valittuja niin että kylpyhuoneen sisustus ja muut yksityiskohdat pääsevät kauniisti esille. Tuloksena on elegantti ja minimalistinen mallisto, joka päästää valon sisälle kylpyhuoneeseen.

TermaLife seinäpäällyste ja boordimalliston kuosit sopivat erinomaisesti yhteen TermaStar -lattiamalliston kanssa.

 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • Kylpyhuonemallisto
 • ThermaLife thumbnail
  TermaLife seinäpäällyste

  TermaLife

  TermaLife -seinäpäällyste koostuu viidestä eri designkonseptista, joita on saatavana eri väreissä. Mallisto tarjoaa yhteensä 25 eri vaihtoehtoa, joihin jokaiseen on myös saatavana yhteensopiva boordi. Solid-kuosi heijastaa pohjoismaisen valon eri sävyjä. Textured Lines -mallisto koostuu vuorostaan orgaanisista kuvioista. Jos pidät leikkisistä pisteistä sekä kimaltavista helmistä, joita on saatavana myös metallinhohtoisena, on Circular Pattern oikea valinta sinulle. Metallinhohtoisena on saatavana myös Ceramics-kuosia, joka on saanut inspiraationsa keramiikasta sekä Floral Lace -kuosia, joka koostuu jännittävistä kukkakuoseista.

  TermaLife on märkätilasertifioitu joten se soveltuu sekä kodin että julkisten tilojen märkätiloihin.

  Kaikkia TermaLife -kuoseja on saatavana sekä seinäpäällysteenä että boordina.

 • ThermaLife border thumbnail
  TermaLife boordi

  TermaLife boordi

  TermaLife -seinä- ja boordimallisto koostuu viidestä eri designkonseptista, joita on saatavana eri väreissä. Mallisto tarjoaa yhteensä 25 eri vaihtoehtoa. Solid-kuosi heijastaa pohjoismaisen valon eri sävyjä. Textured Lines -mallisto koostuu vuorostaan orgaanisista kuvioista. Jos pidät leikkisistä pisteistä sekä kimaltavista helmistä, joita on saatavana myös metallinhohtoisena, on Circular Pattern oikea valinta sinulle. Metallinhohtoisena on saatavana myös Ceramics-kuosia, joka on saanut inspiraationsa keramiikasta sekä Floral Lace -kuosia, joka koostuu jännittävistä kukkakuoseista.

  TermaLife on märkätilasertifioitu joten se soveltuu sekä kodin että julkisten tilojen märkätiloihin.

  Kaikkia TermaLife -kuoseja on saatavana sekä seinäpäällysteenä että boordina.

 • ThermaStarPure thumbnail
  TermaStar Pure lattia

  TermaStar Pure

  TermaStar Pure on uusi homogeeninen 1,5 mm vinyylimattomallisto, jolla luot kauniit lattiat märkätiloihin. Mallisto on suunniteltu yhteensopivaksi boordi- ja seinämalliston kanssa, luoden harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

Mallisto

Nordic Spirit

Nordic Spirit -mallisto on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta valosta ja sisustustyylistä. Pohjoismainen design on tunnettu vaaleasta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Ranskalainen suunnittelijamme Fanny Francine Gay on luonut Nordic Spirit -märkätilamallistomme, joka koostuu moderneista seinä- ja lattiakuoseista. Mallisto tarjoaa vaaleita sävyjä, jotka pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme. Seinäkuosit ovat hienostuneita ja tarkasti valittuja niin että kylpyhuoneen sisustus ja muut yksityiskohdat pääsevät kauniisti esille.
Tuloksena on elegantti ja minimalistinen mallisto, joka päästää valon sisälle kylpyhuoneeseen.

TermaLife seinäpäällyste ja boordimalliston kuosit sopivat erinomaisesti yhteen TermaStar -lattiamalliston kanssa.


Nordic Spirit - bloom/cloud, uni/ivory, pure/natural grey

Ftalaatiton

Ftalaatiton

Kaikki märkätilamallistomme tuotteet ovat ftalaatittomia.

Phthalate free logo

Miksi märkätilamuovi?

Neljä tietä rauhalliseen tunnelmaan

1. Taloudellisuus: Forbon märkätilamuoveilla säästät aikaa ja rahaa. Materiaali- ja asennuskustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin laatoituksen. Muovi voidaan asentaa miltei kaikille alustoille eikä sinun periaatteessa tarvitse koskaan vaihtaa lattiakaivoa – muovi tarjoaa nimittäin optimaalisen tiiviyden. Muovi on myös nopeampi asentaa kuin laatat eikä se vaadi kallista lattialämmitystä tuntuakseen mukavalta.

2. Turvallisuus: Jos haluat välttää kosteusongelmat ja vesivahingot, märkätila-muovimme on turvallisin materiaalivalinta. Laatoitettaessa vuotoja saattaa syntyä näkymättömään eristyskerrokseen, minkä vuoksi mahdolliset vahingot voivat olla epämiellyttäviä yllätyksiä. Märkätilamuoveja asennettaessa pinta- ja eristyskerros ovat yksi ja sama asia. Kaikki tärkeä on näkyvissä maton koko käyttöiän.

3. Hygienia: Märkätilamuovi on erittäin kestävää ja helppo pitää puhtaana ja hoitaa. Koska saumoja ei juurikaan ole ja nekin harvat hitsataan umpeen, pestävänä on vain sileitä pintoja. Siksi muovi pysyy kauniina monien vuosien ajan.

4. Design: Uusi mallistomme mullistaa käsitykset siitä, miltä märkätilamuovi
näyttää. Mallistosta löytyy kaikkea luonnollisista kivikuoseista kauniisiin puulajeihin ja rauhallisiin meriaiheisiin. Valittavanasi on 29 seinäkuosia, 24 lattiakuosia ja 16 boordia. Yhdistele niitä mielesi mukaan!

Våtrum hemma