Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kuluttajat

Kuluttajat

Lattiaa ostaessasi sinulla on paljon muutakin mietittävää kuin pelkästään tuotteen elinikä ja ulkonäkö. Onko lattia kova vai pehmeä, eristääkö se ääniä, onko se helppo asentaa ja siivota, miltä se näyttää muutaman vuoden kuluttua – kysymyksiä on monia.

Me haluamme auttaa sinua näissä valinnoissa niin, että saat oikean lattian oikeaan paikkaan – siksi haluamme sinun valitsevan Forbon lattian.

 • Kuluttajat
 • Kuluttajat
 • Marmoleum Click
  Marmoleum Click -mallisto

  Marmoleum Click

  Hauska suunnitella, helppo asentaa. Marmoleum Click on luonnollisista raaka-aineista valmistettu Joutsenmerkitty lattiapäällyste, jonka runkona on vettä hylkivä HDF -levy, jossa on ääntä vaimentava korkkipohja ja 2,5 mm paksu Marmoleum-pintakerros. Marmoleum Click -mallistoa on saatavana 23 värissä rauhoittavan neutraaleista eloisan rohkeisiin kuoseihin. Näin voit luoda kutsuvat ja persoonalliset tilat, jotka sopivat kotiisi ja elämäntyyliisi.

 • Novilon Scandinavia 6381 Ruta
  Novilon -mallisto

  Novilon

  Olemme tehneet Novilon-mallistostamme tyylipuhtaamman kuin koskaan. Novilon on kulutusta kestävien muovilattioiden klassikko. Miljoonat asennetut neliömetrit olohuoneissa, makuuhuoneissa, keittiöissä sekä konttoreissa ja myymälöissä ovat osoitus ylivoimaisesta kulutuskestävyydestä, vahvuudesta ja toimivuudesta. Mutta myös siitä, että lattiat ovat hiljaisia, pehmeitä ja mukavia jalan alla.

 • TermaLife-thumbnail2
  Kylpyhuonemallisto Nordic Spirit

  Kylpyhuonemallisto

  Tervetuloa tutustumaan uuteen Nordic Spirit -märkätilamallistoomme, joka on saanut inspiraatiota pohjoismaisesta valosta ja sisustustyylistä. Pohjoismainen design on tunnettu vaaleasta ja tyylikkäästä muotoilustaan. Nordic Spirit -mallisto koostuu moderneista ja vaaleista seinä- ja lattiakuoseista, jotka pääsevät oikeuksiinsa kylmässä valossamme.

Inspiraatiota

Hae inspiraatiota

Marmoleum- ja Novilon-lattiapäällysteet on luotu tuomaan esiin sinun ja huoneittesi parhaat puolet. Ne myös inspiroivat ja rohkaisevat yhdistelemään värejä ja kuoseja oman makusi mukaan sekä luomaan kodistasi ainutlaatuisen. Voit myös vahvistaa lattian luonnetta erikoisilla sisustusratkaisuilla tai jännittävillä huonekaluilla. Kaikki on mahdollista. Jos kaipaat lisää inspiraatiota, voit käydä katsomassa Pinterestissä "at home" kuvia ja mitä kaikkea lattialla ja sisustuksella voi saada aikaan.
Seuraa "at home" -sivua Pinterestissä

Pinterest

Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät

Floorplanner-suunnitteluohjelma

Floorplanner

Haluatko nähdä, miltä valitsemasi lattia näyttää asennettuna? Voit tutustua eri mahdollisuuksiin Floorplanner-ohjelman avulla, josta voit valita haluamasi lattiakuosin ja värin ja tämän jälkeen katsoa miltä lattia näyttää eri tiloissa.
Forbo Floorplanner

Floorplanner