Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

modul'up
compact material -mallisto

The Modul'up Compact Material -valikoima sisältää useita moderneja kuoseja, jotka perustuvat suosittuihin lattiamateriaaleihin, kuten sementti, betoni, kivi ja tekstiili

Sementti- ja betonikuosit ovat laajalti käytettyjä ja valikoimaan kuuluu nyt myös hienovarainen metallinen Slabstone-kuosi, luonnollinen eloisa Stromboli-kivikuosi ja Dissolved Stone betoni/kivi hybridikuosi. Nairobi ja Canvas ovat vuorostaan hienostuneita tekstiilikuoseja.

Värivaihtoehdot

Modul'up Compact Material

  Modul'up-mallisto

  Modul’up-mallisto

  Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.

  Miljoonat myydyt neliömetrit ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden. Lattia voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

  Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden, jota on vielä parannettu ottamalla käyttöön XtremPUR ™ -pintakäsittely.

  Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Lattian asennusaika lyhenee jopa 50% verrattuna tavallisiin, liimattuihin lattiapäällysteisiin.

  Modul’up on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modul’up ei vaadi erityistä aluslattian valmistelua ennen asennusta, mikä säästää yli 20% kustannuksia verrattuna liimattavaan lattiaan.

  Modul’up-mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin.

  Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

  Tekniset tiedot

  Sarlon | Modul'up technical specifications table

  Kuvat & videot

  Kuvat & videot

  Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

  Asennus- ja hoito-ohjeet

  Modul'Up Installation & floorcare

  Referenssit