Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
puzzle

Allura Puzzle -mallisto sisältää 12 kaunista kuosia, jotka vaihtelevat realistisista puukuoseista kivi- ja betonikuoseihin. Laatoissa on luja palapelikiinnitys, joka on tuskin havaittavissa asennuksen jälkeen. Asennus on nopeaa ja helppoa, mikä vähentää seisokkiaikaa. Allura Puzzle pystyy käsittelemään pieniä epätasaisuuksia aluslattioissa, sen asennukseen ei tarvita liimaa ja se soveltuu vaativimpiinkin ympäristöihin. Allura Puzzle -lattiat ovat täysin kierrätettäviä ja kiertotalouden mukaisia.

Allura Puzzlea käytetään usein supermarketeissa, julkisissa tiloissa ja muissa kovan kulutuksen tiloissa. Allura Puzzle tarjoaa kestävät, hyvännäköiset ja helposti asennettavat lattiaratkaisut.

Värivaihtoehdot

Allura Puzzle

  Allura Puzzle -mallisto

  Uiva asennus lujalla palapelikiinnityksellä

  Allura Puzzle on ainutlaatuinen vinyylilaatta lujalla palapelikiinnityksellä. Laatat asennetaan ilman liimaa, minkä ansiosta ne ovat myös helppo irrottaa ja kierrättää. Allura Puzzle tarjoaa minimaaliset alustan pohjatyöt, nopean asennuksen ja tämän lisäksi lattia on heti käyttövalmis. Lujan ja vakaan palapelikiinnityksen ansiosta laatoilla on erinomainen mittapysyvyys. Liimattomat Allura Puzzle-laatat sopivat erittäin kovan kulutuksen alueille kuten supermarketteihin ja julkisiin tiloihin.

  Allura Puzzle -mallistoa on saatavana 96x96 cm kokoisina laattoina, joiden kulutuspinnan paksuus on 0,7 mm ja kokonaispaksuus on 5 mm.
  Allura Puzzle -mallisto sisältää 12 eri kuosia.

  KESTÄVÄ KEHITYS
  • Liimaton
  • Helppo poistaa, käyttää uudelleen ja kierrättää
  • Minimaaliset aluslattian valmistelut

  DESIGN
  • Realistiset puu- ja betonikuosit
  • Ihanteellinen myymälöihin sekä väliaikaisiin tiloihin, joihin tarvitaan nopeaa asennusta
  • Suuri laattamuoto

  LAATU
  • Kestävä lattia lujalla palapelikiinnityksellä
  • Tasainen ja vakaa
  • Nopea asennus ja heti käyttövalmis

  Allura Puzzle loose lay vinyl tile

  Kuvat & videot

  Allura Puzzle kuvat & videot

  Allura Puzzle -mallisto sisältää 12 puu- ja betonikuosia, jotka sopivat moniin eri käyttökohteisiin. Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Allura Puzzle -vinyylilaattojen tarjoamista vaihtoehdoista.

  Tekniset tiedot

  Allura Puzzle

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Allura Puzzle NCS & LRV -koodit

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  Allura NCS & LRV

  Asennus & hoito

  Allura Puzzle installation

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  • 96 x 96 cm laatat toimitetaan kappaleittain (0,92 m²).
  Lavalla 100 kpl / 92,16 m².

  Yhteystiedot

  contact Forbo_Allura

  Referenssit