Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Homogeeninen vinyyli

TermaStar

TermaStar on uusi homogeeninen vinyylimattomallisto, jolla luot kauniit lattiat märkätiloihin. Mallisto on suunniteltu yhteensopivaksi boordi- ja seinämalliston kanssa, luoden harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

TermaStar Pure soveltuu kodin ja julkisten tilojen märkätiloihin. Joustavan rungon ansiosta se on helppo asentaa lattiakaivojen ympärille.

TermaStar
 • TermaStar Pure 50603 Light Neutral Grey
  TermaStar Pure

  TermaStar Pure

  TermaStar Pure on uusi homogeeninen 1,5 mm vinyylimattomallisto, jolla luot kauniit lattiat märkätiloihin. Mallisto on suunniteltu yhteensopivaksi boordi- ja seinämalliston kanssa, luoden harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

 • ThermaStarFlow-tabletop
  TermaStar Flow

  TermaStar Flow

  TermaStar Flow on uusi homogeeninen 1,5 mm vinyylimattomallisto, jolla luot kauniit lattiat märkätiloihin. Mallisto koostuu 14 melkein yksivärisestä kuosista, joka on saanut vaikutteita betonista. Termastar Flow on suunniteltu yhteensopivaksi TermaLife seinä- ja boordimalliston kanssa, luoden harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen.

  TermaStar Flow soveltuu kodin ja julkisten tilojen märkä- ja teknisiin tiloihin. Joustavan rungon ansiosta se on helppo asentaa lattiakaivojen ympärille.