Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Homogeeninen vinyyli

Sphera Energetic

Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin. Sphera Energetic tarjoaa leikkisän yhdistelmän yhteensopivia värejä ja kuoseja, jotka sopivat moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

  • Sphera Energetic
  • Sphera Energetic
  • Sphera Energetic
  • Sphera Energetic shimmer 52202
    Sphera Energetic -mallisto

    Sphera Energetic

    Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinyylilattioihin. Sphera Energetic tarjoaa leikkisän yhdistelmän yhteensopivia värejä ja kuoseja, jotka sopivat moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

Energetic-mallisto

Dynaamisin valikoima

Sphera Energetic tuo uutta dynamiikkaa homogeenisiin vinylilattioihin. Mallisto vastaa nykyaikaisten tilojen erilaisiin tarpeisiin eloisalla ilmeellään. Sphera Energetic tarjoaa leikkisän yhdistelmän yhteensopivia värejä ja kuoseja, jotka sopivat moniin eri tiloihin ja käyttökohteisiin.

Design & väri
• Uudet kuosit, joissa on erinomaiset likaa ja naarmuja peittävät ja ominaisuudet
• Ainutlaatuiset mahdollisuudet yhdistellä eri värejä
• Korkea LRV ja vähäinen kiilto parantavat käyttökokemusta
• Värit ovat yhteensopivia Forbo -mallistojen kanssa

Pintakäsittely ja kestävyys
• SMART-top-pintakäsittelyn ansiosta helppo puhdistaa
• Erinomainen suoja tahroja vastaan
• Korkea naarmuuntumista vastaan

Teknologia & kestävä kehitys
• Vähäpäästöinen ja ftalaatiton valmistus edistäää terveellistä sisäympäristöä
• Vähäinen energian- ja vedenkulutus tehokkaan huipputeknologian ansiosta
• Huolellisesti valitut raaka-aineet tarjoavat mahdollisuuden uudelleenkäyttöön käyttöiän päätyttyä

Sphera Energetic

Design

Tietoisia suunnitteluvalintoja

Eri tiloissa tarvitaan erilaisia kuoseja. Sphera Energetic -mallistossa on ratkaisut kaikkiin käyttökohteisiin. Lattian läpinäkyvät korostuslastut peittävät likaa ja naarmuja. Sphera Energetic koostuu neljästä mallistosta, jotka tarjoavat erinomaiset yhdistelymahdollisuudet.

20 uni -väriä tarjoavat kodikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Parannetun SMART top-pintakäsittelyn ansiosta kaikkia värejä voidaan käyttää turvallisesti keskikovan kulutuksen käyttöalueilla, erityisesti suojatoimenpiteiden, kuten sisäänkäyntijärjestelmien ja huonekalujen jalkojen suojauksen yhteydessä.

Vivid-kuoseihin on lisätty kahta korostusväriä uni-väripaletista. Vivid on helppo yhdistää malliston muihin kuoseihin ja väreihin. Kuosi peittää paremmin likaa ja naarmuuntumista läpinäkyvien ja värillisten lastujen ansiosta. Vivid on ihanteellinen avoimiin tiloihin, joissa hienovaraiset väripilkut voivat olla mielenkiintoisia olematta kuitenkaan liian hallitsevia.

Energetic shimmer saa luonnollisen terrazzo -ilmeen korostuslastuista, joita on satunnaisesti elävän pohjan päällä. Mallisto sisältää 7 väriä, jotka sulautuvat hyvin sisustukseen. Shimmer on suunniteltu intensiiviseen käyttöön. Upea muotoilu saa jokaisen tilan näyttämään parhaat puolensa. Värit sopivat moniin eri tiloihin, kuten esim. luokkahuoneet, hissit ja ruokalat. Korostuslastun ansiosta lattia säilyy hyvännäköisenä ja peittää paremmin naarmuuntumista.

Confetti-kuosit ovat sekoitus eri värejä, jotka antavat lattialle eloisan ilmeen. Confetti on Energetic-malliston anteeksiantavin kuosi. Sitä voidaan käyttää vilkkailla alueilla esim. käytävillä tai muilla alueilla, joille halutaan näyttävä lattia. Jopa tummimmalla sävyillä naarmut eivät juuri näy.

Lataa Sphera Magazine ja tutustu malliston erinomaisiin yhdistelymahdollisuuksiin

Sphera Energetic moodboard

Kuvat

Sphera Energetic kuvia

Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Sphera Energeticin leikkisistä kuoseista.

Tekniset tiedot

Sphera Energetic

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Sphera Energetic NCS & LRV -koodit

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Marmoleum Linear NCS & LRV

Asennus ja hoito

Sphera Element