Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Homogeeninen vinyyli

Sphera Elite

Forbon Sphera Elite homogeenisella vinyylimallistolla on kiehtova ulkonäkö. Orgaaninen kuosi tekee tilasta houkuttelevan. Sphera Eliten anteeksiantava ilme ja erittäin kestävä ja kevyt rakenne takaavat suorituskyvyn monien vuosien ajan.

 • Sphera Elite
 • Sphera Elite
 • Sphera Elite
 • Sphera Elite 50497
  Sphera Elite -mallisto

  Sphera Elite

  Hienostunein ja huolettomin ratkaisu
  Sphera Elitellä on kiehtova ulkonäkö, sen orgaaninen kuosi tekee tilasta houkuttelevan. Sphera Eliten anteeksiantava ilme ja erittäin kestävä ja kevyt rakenne takaavat suorituskyvyn monien vuosien ajan.

Elite-mallisto

Hienostunut ja huoleton ratkaisu

Sphera Elitellä on kiehtova ulkonäkö, joka on saanut inspiraatiota luonnonmateriaaleista. Orgaaninen kuosi tekee tilasta houkuttelevan. Sphera Eliten anteeksiantava ilme ja erittäin kestävä ja kevyt rakenne takaavat suorituskyvyn monien vuosien ajan. Edes vaativimmissa ympäristöissä sinun ei tarvitse huolehtia lattiasi ulkonäöstä ja toimivuudesta.

Design ja väri
• Design, jossa on käytetty luonnollisia orgaanisia muotoja ja värejä
• Odottamattomat värisekoitukset, joissa on mukana kultaa, kromia tai kuparia luovat hienovaraisen ja ylellisen ilmeen
• Malliston värit sopivat hyvin yhdisteltäväksi keskenään sekä Forbon muiden mallistojen kanssa, tarjoten monia mahdollisuuksia

Pintakäsittely ja kestävyys
• Uuden tuotekehityksen tuloksena on korkealaatuinen ja kestävä tuote, joka sisältää korkean määrän PVC:tä ja vähäisen määrän täyteaineita.
• SMART top -pintakäsittely antaa parhaan mahdollisen suojan kemikaaleja, naarmuja ja tahroja vastaan ja lattia on helppohoitoinen
• Parannettu joustavuus ja alhaisempi paino mahdollistavaa helpon asennuksen. Suuntavapaa design.

Teknologia ja kestävä kehitys
• Vähäpäästöinen ja ftalaatiton valmistus edistää terveellistä sisäympäristöä
• Uusi vihreällä energialla toimiva nollajäteteknologia varmistaa tasaisen laadun ja kestävän kehityksen
• Huolellisesti valitut raaka-aineet tarjoavat mahdollisuuden kierrätykseen käyttöiän päätyttyä
• Alhainen energian- ja vedenkulutus tehokkaan huipputeknologian ansiosta

Sphera Elite

Design

Hienostunut design

Sphera Elite tarjoaa vaatimatonta ylellisyyttä, joka antaa sisustukseen lämpimän ja hienostuneen tunnelman.
Elite on täysin uusi, ainutlaatuinen kuosi, jossa on luonnollisempi, terrazzo-tyylinen ilme, suuri syvyys ja värisävyt. Kuosit näyttävät hienovaraisen sävy- sävyyn päällekkäisyyden, joka syntyy yhdistämällä kolmea eri sävyä eri lastukoossa. Tämä luo kauniin melange-efektin. Värisävyt tekevät kuosista paremmin likaa peittävän ja yhdessä uuden tuotereseptin kanssa myös paremmin naarmuuntumista kestävän.

Rauhoittava ja luontoon yhdistyvä
Tietoinen luonnon ja orgaanisten kuvioiden sisällyttäminen sisätiloihin antaa meille mahdollisuuden vahvistaa ihmisten ja luonnon välistä yhteyttä, jota me kaikki kaipaamme. Suunnittelutiimimme on luonut trendikkään Sphera Elite -malliston, jossa hyödynnetään luonnon inspiroimia orgaanisia muotoja ja värejä. Hienostunut design ja herkät aksentit ja syvyys tekevät huoneesta houkuttelevan, täydentäen samalla sisustuselementtejä, kuten puuta ja kiveä. Sphera Elite -lattiat voivat luoda pehmeyttä (hoito)ympäristössä.

Kauniita harmonisia sävyjä
18 tuotteen valikoima sisältää kauniita, rauhallisia ja harmonisia sävyjä. Malliston neljässä värissä on ylellisiä metallisia (kulta, hopea tai kupari) korostuslastuja, jotka luovat hienovaraisen ja ylellisen ilmeen. Nämä luovat hienon dialogin valon ja varjon välille. Mallisto sisältää kolme väriä, joissa on persoonalliset ja houkuttelevat väriyhdistelmät. Mallistossa on myös kaksi ainutlaatuista väriyhdistelmää, jotka heijastavat impressionististen maalausten tunnelmaa ja ovat seurausta huolellisesta pigmenttien valinnasta oikealla kontrastilla.

Sphera Elite tarjoaa lukuisia yhdistelymahdollisuuksia. Malliston kuosit sopivat hyvin yhdisteltäväksi keskenään sekä Forbon muiden mallistojen kanssa.

Sphera Elite

Kuvat & videot

Sphera Elite kuvat & videot

Täältä löydät kuvia eri Sphera Elite -kuoseista ja videoita, joissa saat lisää tietoa tuotteen teknisistä ominaisuuksista ja malliston designista.
Inspiroidu malliston ainutlaatuisesta värivalikoimasta!

Tekniset tiedot

Sphera Elite 50493

Asennus- ja hoito

Sphera Element cleaning & maintenance

NCS & LRV

NCS & LRV -koodit

Lataa tästä Sphera Eliten NCS- ja LRV-koodit

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Marmoleum Linear NCS & LRV