Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
seagrass

Flotex Seagrass -lankuissa pitkäikäinen suorituskyky yhdistyy hienostuneisuuteen ja tyylikkyyteen. Luonnollisen ja lämpimän tuntumansa ansiosta Seagrass-design sopii hyvin kodinomaisiin ympäristöihin, kuten vanhainkoteihin ja palvelutaloihin.

Flotex Seagrass mahdollistaa vaikuttavien lattiakuvioiden toteuttamisen, olipa kuviona kalanruoto, tiilikuvio tai koripunos. Hienostuneesti yksivärisenä tai tyylikkäästi kahdella tai useammalla värillä.

Värivaihtoehdot

Flotex Seagrass

Flotex Planks edut

Flotex Planks: kestävä & miellyttävä

Flotexia on aiemmin ollut saatavana mattona ja laattoina. Nyt mallisto laajenee 100x25 cm lankkukoolla, joka tarjoaa paljon uusia suunnittelumahdollisuuksia.

Mukava & hiljainen
• Tiheän kuiturakenteen (jopa 80 miljoonaa neliömetrillä) ansiosta pinta on lämmin ja mukava
• Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet (luokka A, askeläänen vaimennus >20 dB)
• Flotex on miellyttävä jalan alla
• Laaja kuosivalikoima tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet

Turvallinen & kestävä
• Flotex on valmistettu 6.6-nylonkuiduista ja on siten erittäin kestävä tekstiilimateriaali
• Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
• Flotex täyttää HSE:n liukastumisenestoluokitukset sekä märkänä että kuivana ja soveltuu käytettäväksi niin tasaisilla kuin kaltevillakin pinnoilla

Hygieeninen & pestävä
• 6.6-nylonkuidut vangitsevat hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat nämä puhdistuksen yhteydessä
• Flotex suojaa hometta ja hajuja vastaan teknisten ja bakteerikasvua ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta
• Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön

Flotex Planks construction

Flotex Planks -mallisto

Flotex Planks: hienostunut ja tyylikäs

Flotex ei ole täysin kuin tekstiili eikä muovimattokaan; sen ainutlaatuinen rakenne onnistuu yhdistämään parhaat puolet molemmista maailmoista ja se sopii kaikkiin liiketiloihin, ympäristön vaativuudesta riippumatta.

Koska modulaarisuus on kasvava trendi, olemme kehittäneet uuden Flotex Planks -lankkumalliston, joka käsittää kuusi ainutlaatuista kuosia 100x25 cm lankkukoossa. Nykyaikaisilla kuoseilla voidaan luoda todella vaikuttavia lattiaratkaisuja eri ympäristöihin.

Käyttökohteet & käyttö
Monikäyttöiset Flotex Planks -kuosit soveltuvat yhtä hyvin sekä moderneihin että klassisiin toimistoympäristöihin ja esim. lentokenttien odotustiloihin, kongressikeskuksiin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Wood- ja Seagrass-kuosit sopivat luonnonmukaisen ja lämpimän tunnelmansa ansiosta hyvin myös asuinympäristöihin, esim. hoivakoteihin.

Hienostunut & tyylikäs
Flotex Planks -lankkumallisto tarjoaa loputtomat mahdollisuudet värien yhdistämiseen ja soinnuttamiseen yhden kuosin avulla. Latomalla erilaisia kuvioita voit luoda lisäksi piristäviä ja eloisia ympäristöjä siksak- tai kalanruotokuvioiden avulla. Flotex-lankkujen kuvioinnissa on vain vähän toistoa, minkä ansiosta voit luoda Flotexin avulla kiinnostavia ja kauniita lattioita, vaikka valitsisit vain yhden yksittäisen värin.

Flotex planks Lava

Ympäristö

Kestävä lattiavalinta

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

Vesipohjaiset painovärit
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaali
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää
Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Tekniset tiedot

Technical Specifications

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki
Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy approved flooring