Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

colorex
ec plus

Colorex EC on ihanteellinen laboratorioihin, IT-tiloihin ja puhdastiloihin. Colorex EC täyttää hiukkaspäästöjen tiukimmat vaatimukset ja auttaa vähentämään epäpuhtauksien riskiä.

ESD-suojatuilla alueilla (EPA) suojaustoimenpiteiden tärkein tehtävä on vähentää staattisten sähkövarausten muodostumista. Esim. elektroniikan kokoonpano-, mekatroniikka- ja datakeskusalueilla oikean lattianpäällysteen valinnalla on erittäin tärkeä merkitys. Se ei ainoastaan johda staattisia sähkövarauksia pois henkilöistä ja laitteista, vaan myös vähentää varauksien muodostumista siellä, missä niitä esiintyy, kuten kengänpohjien ja lattian rajapinnoissa.

Värivaihtoehdot

Colorex EC Plus

  Hoito-ohjeet

  Colorex hoito-ohjeet

  Pintavauriot kuten palojäljet, liiallinen kuluminen tai värjäävien kemikaalien aiheuttamat värivirheet voidaan poistaa hiomalla perinteisellä epäkeskohiomakoneella. Aloita numeron 80 hiekkapaperilla ja sen jälkeen hienommalla numeroon 240 asti. Hionnan jälkeen pinta voidaan kunnostaa alkuperäisen laadun ja ulkoasun palauttamiseksi kiillottamalla lattia punaisella laikalla.

  Löydät Colorexin hoito-ohjeet ladattavien tiedostojen alta Ladattavat tiedostot

  Maintenance

  Asennus

  Asennus

  Colorexilla on eri asennusvaihtoehtoja:

  1. Colorex liimataan lattiaan
  2. Colorex asennuspohjan päällä
  3. Colorex irtoasennus

  1. Colorex liimataan lattiaan
  Colorex asennetaan sähköä johtavalla liimalla ja maadoitetaan kuparinauhalla. Jos sähkönjohtokyky ei ole tarpeen, voidaan käyttää tavallista lattialiimaa. Kun Colorex asennetaan betonin päälle, se kestää vaurioitumatta raskastakin kuormitusta. ESD-tiloissa laatat voidaan haluttaessa hitsata. Puhdastiloissa laatat tulee aina hitsata. Silloin on hyvä tietää, että hitsaussaumat eivät koskaan aukea, sillä Colorex-laatat eivät kutistu.

  2. Colorex asennuspohjan päällä
  Colorex asennetaan usein asennuspohjan päälle mm. puhdastiloissa ja konesaleissa. Colorex on erittäin vähäpäästöinen ja sen tiheys on suuri. Se voidaan rei'ittää ja soveltuu erilaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin, joita usein käytetään korotetun lattian yhteydessä. Raskaan liikenteen kesto ja mahdollisuus lattian vaurioiden korjaamiseen erottaa Colorexin muista lattioista.

  3. Colorex Plus - irtoasennus
  Colorex Plus on irtoasennettava järjestelmä, jonka toimii erinomaisesti kaikilla käyttöalueilla, missä kalliit esivalmistelut ja seisonta-ajat eivät tule kysymykseen. Erityisiä valmisteluja ei tarvita, kunhan lattia on suora. Colorex Plus voidaan asentaa toiminnan aikana ja se kestää heti kävelyä. Pohjan avoin pintakuvio takaa, että Colorex Plus pystyy tuulettamaan kosteuden pois. Colorex Plus -laatassa on lukkoponttijärjestelmä.

  Colorex Plus on saatavana sähköä johtavana Electrical Conductive (EC) Highperform -versiona. Erikoistilauksesta se on saatavana Static Dissipate (SD) Perform -versiona. Lisäksi saatavana on antistaattinen versio sähköä johtamattomiin asennuksiin. Järjestelmää täydentää askelvarma laatta, joka voidaan yhdistää kaikentyyppisiin Colorex Plus -laattoihin raskaasti kuormitetuilla alueilla. Colorex Plus:n kanssa voidaan käyttää erityisiä ramppeja ja reunalistoja täydellisen ratkaisun luomiseksi kaikkiin tilanteisiin. Colorex Plus kestää myös haarukkatrukilla ajamisen.

  Installation