Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

eternal
de luxe

Eternal de Luxe -mallisto tarjoaa kauniita puu- ja betonikuoseja, joissa on luonnonmukainen kohokuviointi. Kohokuviointi antaa lattialle aidon näköisen ilmeen, jonka avulla luot helposti kodikkaat tilat.

Eternal de Luxe askeläänen vaimennus on 17 dB. Joustavan rakenteen ansiosta lattia tuntuu miellyttävältä jalan alla ja vähentää kehon rasitusta. Eternal de Luxe voidaan asentaa ilman liimaa jopa 40 m² tiloihin. Liimattoman asennuksen ansiosta lattia on täysin kierrätettävissä.

Värivaihtoehdot

Eternal de Luxe

  Eternal de Luxe -mallisto

  Eternal de Luxe -mallisto

  Eternal de Luxe on askelääntä vaimentava vinyylimatto, joka soveltuu erinomaisesti porrashuoneisiin, hoivakoteihin, palvelutaloihin, päiväkoteihin ja toimistoihin. Askeläänen vaimennuksen ansiosta tilasta saadaan rauhallisempi ja miellyttävämpi. Eternal de Luxe on miellyttävä jalan alla ja sen liukastumisenesto on R10. Eternal de Luxe -mallisto tarjoaa kauniita puu- ja betonikuoseja, joissa on luonnonmukainen kohokuviointi. Kohokuviointi antaa lattialle aidon näköisen ilmeen, jonka avulla luot helposti kodikkaat tilat.

  Design
  • Lämpimät ja luonnolliset puun ja betonin värisävyt luovat kodikkaan ilmeen
  • Kohokuvioidut puukuosit tekevät lattiasta aidon näköisen ja tuntuisen
  • Suuret, jopa 150 cm lankkukuosit ja suurikokoiset betonikuosit, antavat kauniin ilmeen

  Laatu
  • Laadukas PUR-pintakäsittely torjuu naarmuja ja tahroja ja antaa lattialle elinikäisen suojan
  • Joustavan rakenteen ansiosta lattia tuntuu miellyttävältä jalan alla ja vähentää kehon rasitusta
  • Voidaan asentaa ilman liimaa jopa 40 m² tiloihin

  Kestävä kehitys
  • Liimattoman asennuksen ansiosta täysin kierrätettävissä
  • 100 % ftalaatiton ja M1-luokiteltu
  • Tuotantoprosessissa ei synny jätettä

  Eternal de Luxe 2858_3018

  Tekniset tiedot

  Eternal Technical Specifications

  Asennusohjeet

  Hoito-ohjeet

  Eternal Cleaning & Maintenance

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Eternal de Luxe LRV ja NCS -koodit

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV and NCS values

  Kuvat

  Eternal de Luxe kuvat

  Täältä löydät kuvia eri Eternal de Luxe -kuoseista.
  Inspiroidu malliston luonnollisista ja aidoista kuoseista ja väreistä!

  Yhteystiedot

  Eternal de Luxe

  Referenssit