Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Helppo ja nopea liimaton asennus!

Luo muunneltavat tilat irtoasennettavilla lattioilla.

Allura Iconic montage 2020

Luo ainutlaatuinen ympäristö nopeasti ja helposti. Liimattomat lattiapäällysteemme tarjoavat joustavat lattiaratkaisut. Voit vapaasti yhdistellä eri lattiamateriaaleja, värejä, kuoseja ja kokoja. Voit jopa yhdistää tekstiililattiat puu- ja kivikuosien kanssa.

Customer Service

Inspiroidu Allurasta

Allura 63414

Luo monimuotoisuutta ja vahvista yrityksen profiilia

Allura, Tessera ja Modul'up -mallistojen avulla voit helposti suunnitella myymälän uudelleen tai luoda shop-in-shop ratkaisun. Toimistossa voit vahvistaa yrityksen profiilia eri väreillä ja materiaaleilla. Tai miksipä et loisi eri teemoja hotellihuoneisiin? Voit aina vapaasti vaihtaa ja käyttää lattian uudelleen uusissa tiloissa ja eri tilanteissa.

Allura 63400 & 63404

Muista kestävä kehitys myös lattiavalinnoissa

Korkealaatuiset liimattomat lattiapäällysteet tarjoavat nopean ja helpon asennuksen. Käytön jälkeen lattia voidaan uudelleenkäyttää, mikä tukee kestävää kehitystä. Vaurioituneet laatat voidaan tarvittaessa helposti vaihtaa uuteen ilman tilojen käyttökatkoa.

Allura – osana kiertotaloutta

Osana kiertotaloutta

Forbon tavoitteena on minimoida sekä raaka-aineiden käyttö että jätteen määrä, joka syntyy tuotteen käyttöiän aikana. Liimattomat lattiat voidaan käyttää uudelleen sekä kierrättää. Käytämme kierrätysmateriaalia tuotteen pohjassa ja valmistus tapahtuu omissa eurooppalaisissa tuotantolaitoksissa, joissa käytetään vihreää sähköä. Allura-lattiat ovat luonnollisesti 100 % ftalaatittomia.

Lue lisää Forbosta ja ympäristöstä

Tessera Earthscape Meteor 3256

Lisää tekstiilin tuntua Tesseralla

Tuftatut Tessera-tekstiililaatat tunnetaan tyylikkäästä ulkonäöstään ja suorituskyvystään vaativimmassakin ympäristöissä kuten hotelleissa, ravintoloissa ja toimistoissa. Tarjoamme tekstiililaattoja ja -lankkuja useissa eri kuoseissa ja väreissä. Tessera voidaan asentaa ilman liimaa Smart Tac -tarrapaloilla. Tessera-mallistot sopivat hyvin yhdisteltäväksi Allura-mallistojen kanssa.

Tutustu Tesseraan

Modul'up 539 x 404

Modul’up – ihanteellinen ratkaisu kiireellisiin kohteisiin

Modul'up, kuten muutkin liimattomat lattiamme, on helppo asentaa ja hoitaa. Mallistoa on saatavana 2 metriä leveänä mattona, joka on nopea asentaa, irrottaa ja kierrättää. Forbon DSx3 -teknologian ansiosta Modul’up on erittäin mittatarkka. Mallistoa on saatavana 2,0 mm ja 19 dB askelääntä vaimentavana versiona.

Tutustu Modul'up-mallistoon tästä

Istället för Allura Flex skulle vi vilja ha Allura Ease (och bild på Allura Ease)

Allura Click Pro – helppo lukkoponttiasennus myös suurille pinta-aloille

Suositut yhteenklikattavat Allura Click Pro -vinyylilankut ja -laatat tarjoavat nopean ja helpon asennuksen. Uusi mallisto sisältää upeita luonnollisia puu- ja kivikuoseja. Niitä voidaan yhdistellä vapaasti toistensa sekä myös Tessera-tekstiililaattojen kanssa.

Tutustu mallistoon tästä

FFM_Allura_S05_Roomshot_60284-1502_tessera

Allura Ease – täysin uivasti asennettava lattia, joka voidaan uudelleenkäyttää

Allura Ease on korkealaatuinen ja täysin uivasti asennettava vinyylilankku, joka tarjoaa nopean lattiaratkaisun ilman tilojen käyttökatkoa. Allura Ease -lankut ja -laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa, uudellenkäyttää ja kierrättää. Erinomaisen mittapysyvyyden ja tuotteen rakenteen ansiosta laatat pysyvät tasaisena. Allura Ease -mallisto sisältää kauniita puu- ja kivikuoseja.

Tutustu mallistoon tästä

Allura Puzzle

Allura Puzzle. Uivasti asennettavat laatat ainutlaatuisella palapelikiinnityksellä.

Ainutlaatuinen vinyylilaatta kovan kulutuksen alueille. Erinomaisen mittapysyvyyden ja kestävän palapelikiinnityksen ansiosta laatat soveltuvat asennettaviksi ilman liimaa.

Tutustu mallistoon tästä

Customer Service