Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Terveydenhoito- Sisäänkäynnit ja vastaanottoalueet

Rakennuksen ensivaikutelma

Kaupungintalo, Den Haag

Puhdas terveydenhoitolaitos alkaa sisäänkäynnistä

Sisäänkäyntijärjestelmät ovat tärkeä osa rakennuksen suunnittelua. Nämä estävät kosteuden ja lian pääsyn rakennukseen, vähentäen liukastumis- ja kompastumisriskiä sekä puhdistuskustannuksia.

Ympärivuorokautiset henkilökunnan vuoronvaihdot ja jatkuva vieraiden virta asettavat sisäänkäyntialueet kovalle kulutukselle ja kosteutta sekä likaa voi kulkeutua vastaanottotiloihin ja pidemmällekin. Se ei ainoastaan vahingoita sisätilojen lattiapäällysteitä, vaan luo myös tarpeettomia terveys- ja turvallisuusriskejä.

Valitse sisäänkäyntiin lattia, joka:
• Vähentää liukastumisia sisäänkäynneillä
• Suojaa sisätilojen lattiapintoja
• Alentaa siivouskustannuksia

6 metriä Coralia pysäyttää jopa 95 % rakennukseen tulevasta liasta ja kosteudesta

Käytettävät tuotteet:

 • Coral

  Coral-sisäänkäyntijärjestelmä

  Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet

  Coral

  Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät pysäyttävät jopa 95 % jalkojen mukana kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta. Näin voit pidentää lattiasi käyttöikää sekä alentaa huomattavasti puhdistuskustannuksia ja vähentää liukastumisriskiä. Lähes 50 vuoden kokemuksella Forbo Coral tarjoaa sinulle parhaan lattiapäällysteratkaisun sisäänkäyntialueellesi. Tutustu eri Coral-mallistoihin alla.

 • Nuway-sisäänkäyntijärjestelmä

  Nuway-sisäänkäyntijärjestelmä

  Erinomainen ensimmäinen suoja

  Nuway

  Mikään sisäänkäynti ei ole liian suuri, pieni tai hankalan mallinen Nuway-sisäänkäyntijärjestelmälle. Nuway tarjoaa laajan valikoiman yksi- ja kaksipuolisia mittatilausmattoja, jotka muodostavat erinomaisen ensimmäisen suojan likaa ja kosteutta vastaan.