Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Lattiapäällysteet busseihin

Forbo tarjoaa kattavan ja monipuolisen malliston lattiapäällysteitä busseihin. Tuotevalikoimamme sisältää sisäänkäyntijärjestelmät, turvalattiat, vinyylilattiat ja flokatut lattiapäällysteet sekä liimat, lisävarusteet ja asennustyökalut.

Bus_Intro_Web-image_2020

Coral-sisäänkäyntien lattiapäällysteet

Laadukas sisäänkäyntijärjestelmä on erittäin tehokas tapa vähentää siivous-, korjaus- ja ylläpitokustannuksia. Pysäyttämällä jopa 94 % sisään kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta Coral voi alentaa siivouslaskujasi jopa 65 % pidentäen samalla lattiapäällysteiden ikää.

Lisäksi se estää ajoneuvon portaita ja sisäänkäyntejä muuttumasta liukkaiksi ja vaarallisiksi.
Tutustu Coral-mallistoon
Pyydä ilmainen Coral-mallipala

Coral FR_website-image_2020
Flotex

Flotex flokattu lattiapäällyste

Flotex flokattu lattiapäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, joka yhdistää muovilattian kulutuskestävyyden tekstiilimaton laatuun, lämpimyyteen ja mukavuuteen.

Flotexin pinta on miellyttävä jalan alla ja se tarjoaa myös erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet. Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

Flotex Vision -mallisto tarjoaa yli 500 digitaalipainettua kuosia sekä räätälöidyn suunnittelupalvelun.

Tutustu Flotex-mallistoon
Pyydä ilmainen Flotex-mallipala

Step-turvalattiat

Surestep ja Safestep ovat Forbon tarjoamat turvalattiamallistot. Liukastumisenesto on varmistettu tuotteen materiaaliin lisätyillä hiukkasilla. Step-mallistossa yhdistyvät erinomaiset liukastumisenesto-ominaisuudet, kestävyys sekä laaja kuosivalikoima.

Step-mallisto sisältää useita vaihtoehtoja jopa R12 liukastumisenestoluokkaan asti, jotka soveltuvat erinomaisesti busseihin.

Puu- ja kivityyliset kuosit ovat edukseen ylellisissä busseissa luoden lämpimän ja käyttäjäystävällisen tunnelman. Step-turvalattioita on saatavissa monissa väreissä. Kestävä tuote sopii monentyyppisiin kuljetustarkoituksiin.

Tutustu Step-mallistoon
Tilaa Step-mallipala

Step
Eternal

Eternal-vinyylilattia

Yleiskäyttöisessä Eternal-vinyylimatossa yhdistyy kestävyys, helppohoitoisuus ja laatu.

Mallisto koostuu tasapainoisesta valikoimasta puu-, kivi- ja abstrakteja kuoseja sekä laajasta, modernista väripaletista, joka täydentää sisustustasi.

Tutustu Eternal-mallistoon
Pyydä ilmainen Eternal-mallipala