Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Toimistotilat

Suurista avoimista alueista yksilöllisiin kokoushuoneisiin ja kaikkiin siltä väliltä, Forbon modulaariset lattiapäällysteet antavat mahdollisuuden uusia lattiapäällysteet niukalla budjetilla, ulkoasusta tai muotoilusta tinkimättä.

Lisäksi asentamalla vapaasti kohdistettavia tekstiililaattojamme asiakkaat voivat pienentää merkittävästi tilausmäärää ja asennushukka pienenee alle 2 prosenttiin.

Linoleum
Tessera carpet tiles

Tekstiililaatat

Nykyaikaiset toimistoympäristöt avoimine maisemakonttoreineen suunnitellaan mukautumaan joustavasti usein toistuviin tilojen muutoksiin. Tekstiililaatoista koostuva moduulilattia voidaan sovittaa nopeasti uusiin vaatimuksiin, mikä vähentää muutoksiin liittyviä kustannuksia ja antaa lisäjoustavuutta suunnitteluun.Tutustu tekstiililaatta-mallistoihin

Allura

Forbon Allura-mallisto koostuu kauniista ja elävännäköisistä kuoseista, jotka ovat suunniteltu uusimpia tuotantotekniikoita ja prosesseja hyödyntäen. Tuloksena ovat ylelliset vinyylilaatat, jotka ovat erittäin aidontuntuisia.

Allura on kestävän kehityksen mukainen tuote ja se valmistetaan ja suunnitellaan Euroopassa. Mallisto tarjoaa tyylikkäät sekä kestävät lattianpäällysteratkaisut.
Tutustu Allura-mallistoon

Luxury vinyl tiles