Vælg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum - kollektioner

Marmoleum

En naturlig vinder! Marmoleum er Forbos brand inden for linoleumsgulve og står for slidstyrke, bæredygtighed og holdbarhed, høj kvalitet og innovativt design.

Linoleum er fremstillet af naturlige råvarer og er det mest bæredygtige valg af gulve. Marmoleum produkterne er CO2-neutrale (cradle to gate uden offset-kvote) elastisk gulvbelægning målt fra cradle to gate.
Oplev den naturlige skønhed ved Marmoleum gulve med over 300 farver og design, der spænder fra marmoreret til lineær og beton, tilgængelig i banevarer, fliser og planker.

Marmoleum Marbled Splash-Fresco 3430-3271

Marmoleum Marbled

Defining natural spaces. Oplev den naturlige skønhed ved en CO2 neutral gulvbelægning. Vores nye Marmoleum Marbled linoleum løfter det klassiske marmorerede mønster til 5 skønne organiske strukturer i et bredt farveudvalg. Dets blanding af farver giver et alsidigt gulvdesign, som matcher godt med sten og træ. Gå på opdagelse i vores marble kollektioner Real, Fresco, Vivace, Splash & Terra.

Gå til Marmoleum Marble

Marmoleum Fresco 3259

Marmoleum Solid

The pure nature of linoleum flooring. Vores Marmoleum Solid kollektion kombinerer attraktive, moderne gulvdesigns med overlegen alsidighed og innovation. Se vores nye Cocoa kollektion, hvor vi benytter restprodukter fra knuste kakaobønneskaller til at skabe en unik overflade. Eller den innovative Slate kollektion, der har et autentisk og tilfældigt præg af skiffer. Se videoen, og få et indblik af de karakteristiske udtryk i hver underkollektion - Concrete, Cocoa, Piano, Slate & Walton.

Gå til Marmoleum Solid

Marmoleum Cocoa

Marmoleum Linear

Vores Marmoleum Striato kollektion præsenterer spændende lineære gulv designs i både varme neutrale og dristige farver. Det organiske lineære mønster giver dit gulv en naturlig, hjemlig atmosfære. Striato Textura tilføjer en taktil dimension til vores Striato gulve med sin naturlige prægning og åbner op for muligheder for at lege med lyset , og de lette skygger, som teksturen skaber.

Gå til Marmoleum linear

Marmoleum Striato Original 5217 cover

Furniture Linoleum

Forbos Furniture Linoleum (også kaldet desktop) er et elegant overflademateriale, der kan bruges som finish til alle typer avancerede møbeldesign, f.eks. skriveborde, spiseborde, stole, skamler, skabe, køkkenfronter, displays etc. Materialet er kendt for sin elegance og holdbarhed og er indbegrebet af høj kvalitet og design.

Gå til Furniture Linoleum

Furniture Linoleum 4184 desk detail

Design med Marmoleum

Leder du efter noget unikt på dit gulv? Der samtidigt er holdbart og slidstærkt? Design med Marmoleum tilbyder dig netop det. Med Aquajet teknik kan vi skabe de mest præcise og detaljerede gulvdesign. Fra lasergraveret Marmoleum fliser til spændende design skabt af internationale designere.

Gå til Design med Marmoleum

Design med Marmoleum

Marmoleum Modular fliser

Design dit eget gulv! Vores nye Marmoleum Modular kollektion består af linoleums fliser i forskellige størrelser og mønstre, som giver dig mulighed for at skabe flotte gulvmønstre. Fliserne er inspireret af naturens materialer som beton, sten, træ og marmor, og kan bruges individuelt såvel som at mikse og matche, og uanset hvad du vælger vil du få et et smukt og bæredygtigt gulv. Udforsk de uendelige uendelige muligheder for Marmoleum Modular!

Gå til Marmoleum Modular fliser

Marmoleum Modular Lines t5230 & t5232

Akustik Linoleum

Akustik linoleum giver et linoleumsgulv med lavere dB værdier som følge af et særligt isolerende lag, der er forbundet til linoleumsgulvet. På denne måde kan der opnås reduktion af trinlyd med op til 18 dB.

Akustik linoleum fås i to varianter, en med en Corkment-bagside, hvor der opnås en reduktion af trinlyd op til 14 dB og en med en bagside af polyolefineskum som reducerer lyden med op til 19 dB.

Gå til Marmoleum Acoustic

Marmoleum acoustic

Marmoleum Sportsgulve

Marmoleum Sport kan fås i 13 farver, som er designet med udgangspunkt i de farvemønstre, der normalt anvendes i idrætshaller. Farverne, der skjuler snavs, kan kombineres, så du kan opnå specifikke udformninger til tilpasset de sportslige anvendelser.

Marmoleum Sport tilhører kategorien af fladeelastiske sportsgulve og opfylder kravene i EN14904 og den tyske standard DIN V 18032-2. Fladeelastiske gulvbelægninger minimerer riskikoen for skader, idet de spreder stødeffekten ud over et større flade.

Go to Marmoleum Sport

Marmoleum sport

Bulletin Board Linoleum

Bulletin Board fremstilles af naturlige og fornybare råvarer. En kombination af oxideret linolie, harpiks og fintmalet kork giver produktet dets fleksibilitet og elasticitet. Kombinationen resulterer i et produkt med en usædvanlig holdbarhed. Bulletin Board er det ideelle materiale til opslagstavler og alle andre overflader, hvor ideer og information skal udveksles. Bulletin Board beholder sin elasticitet og smuldrer ikke. Det tiltrækker ikke støv, men er fra naturens hånd hygiejnisk. Derfor er produktet en praktisk løsning alle steder, hvor der er behov for hyppigt skiftende ophængninger og præsentationer.
Bulletin Board produceres i 15 naturinspirerede farver.

Gå til Bulletin Board

bulletin board