Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hälso- och sjukvård – Entréer och receptionsytor

Första intrycket av en byggnad

Stadshuset i Haag

En ren vårdinrättning börjar i entrén

Ett bra entrégolv har stor betydelse för en anläggnings riskhantering och underhållsstrategi eftersom det förhindrar att fukt och smuts kommer in i byggnaden och minskar risken för halk- och snubbelolyckor. Dessutom blir underhållsarbetet både snabbare och billigare.

Med bemanning dygnet runt och ett konstant flöde av besökare kan entrén ta ganska mycket stryk, och vatten och smuts kan dras med in i receptionsområdet och längre än så. Det kan inte bara skada lokalernas golvbeklädnad, utan medför också onödiga arbetsmiljörisker.

Välj ett entrégolv som
• minskar halkrisken vid ingången
• skyddar ytskikten på golven inne i lokalen
• minskar städkostnaderna.

6 meter Coral kan minska mängden smuts och fukt som kommer in i en byggnad med upp till 95 %

Använda produkter:

 • Coral

  Coral entrégolv

  Ett grundläggande skydd för din byggnad

  Coral

  Ett grundläggande skydd för din byggnad. Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken. Forbo Coral bygger på nästan 50 års erfarenhet och är en optimal lösning för din entré. Kolla in våra olika Coral-produkter nedan.

 • Nuway entrégolv

  Nuway entrégolv

  Effektiv första försvarslinje

  Nuway

  Ingen entré är för stor, för liten eller för besvärligt formad för en Nuway-skrapmatta. Ingen trafik är för tung och ingen nedsmutsning är för kraftig. Oavsett vilken typ av entrésystem du har tänkt dig kan Nuways erfarna säljare och tekniker hjälpa dig att hitta en lösning som är skräddarsydd efter just dina behov. Nuway-serien består av ett stort antal enkel- och dubbelsidiga, måttanpassade mattor som utgör en mycket effektiv barriär mot smuts och fukt som dras in i byggnaden.