Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Detaljhandel – entrégolv

Det första intrycket av din butik

Coral Click – entrégolv

Håller smutsen ute på ett säkert och snyggt sätt

Alla känner till känslan av stolthet och glädje som kommer när man går på ett nylagt och rent golv. Och besvikelsen när det blir smutsigt och slitet. Det finns ett sätt att hålla golven och lokalerna rena och presentabla år efter år, samt ett sätt att ge besökarna och de anställda en säker och hygienisk miljö. Allt du behöver är ett ordentligt och välgenomtänkt entrégolv. Det är därför vi uppfann våra entrégolvssystem Coral och Nuway. Minskar risken för halk- och snubbelolyckor Entrémattor som används i huvudentréer avlägsnar smuts och fukt från skosulor och hjulburen trafik, vilket säkerställer ett rent och säkert välkomstområde för besökare. Första intrycket räknas Entrén kan skräddarsys med en logotyp eller ett välkomstmeddelande, vilket skapar ett professionellt och välkomnande välkomstområde som är unikt för butiken eller den specifika detaljhandeln. Vi bidrar med många års erfarenhet inom detaljhandeln Vi tillverkar entrésystem med fjädrande och textila produkter, så Forbo förstår vikten av en totallösning. Vi erbjuder opartisk rådgivning om hur du bäst planerar storlek och utformning av ditt entréområde och hur en effektiv entré kan spara rengöringskostnader på lång sikt.

Oberoende forskning visar att 6 meter Coral kan minska mängden smuts och fukt som kommer in i en byggnad med upp till 95 %

Använda produkter:

 • Coral

  Coral entrégolv

  Ett grundläggande skydd för din byggnad

  Coral

  Ett grundläggande skydd för din byggnad. Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken. Forbo Coral bygger på nästan 50 års erfarenhet och är en optimal lösning för din entré. Kolla in våra olika Coral-produkter nedan.

 • Nuway entrégolv

  Nuway entrégolv

  Effektiv första försvarslinje

  Nuway

  Ingen entré är för stor, för liten eller för besvärligt formad för en Nuway-skrapmatta. Ingen trafik är för tung och ingen nedsmutsning är för kraftig. Oavsett vilken typ av entrésystem du har tänkt dig kan Nuways erfarna säljare och tekniker hjälpa dig att hitta en lösning som är skräddarsydd efter just dina behov. Nuway-serien består av ett stort antal enkel- och dubbelsidiga, måttanpassade mattor som utgör en mycket effektiv barriär mot smuts och fukt som dras in i byggnaden.