Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hotell, restaurang & fritid Wellness

Skapa en avslappnande miljö

Safestep Aqua 180052 & 180352

Minska risken för halk- och snubbelolyckor

Att gå barfota på wellness-inrättningar kräver ett rent och säkert golv. Vår Step säkerhetsgolv erbjuder dig både och i de mest attraktiva mönster. Det finns flera nivåer av säkerhetsgolv beroende på erforderliga säkerhetsnormer. Inom de olika nivåerna kan olika mönster kombineras så att du följer alla föreskrifter men lokalen fortfarande ser bra ut.

Säkerhet, design och trygghet

Använda produkter:

 • Forbo Surestep Laguna 81482 Greige

  Våtrumsgolv

  Säkerhet. Design. Trygghet

  Våtrumsgolv

  För de boende är ett stegsäkert våtrumsgolv en trygghet, så att de kan använda badrummet utan att behöva oroa sig för att halka. Forbo erbjuder en komplett badrumslösning med Step stegsäkert golv och Onyx vinyltapeter. Step är ett halksäkert, partikelförbättrat golv som ger långvarigt skydd och optimal hygien. Onyx+ ger en jämn, hygienisk vägg i moderna färger.

 • Sphera Element Aquajet 50051-50053

  Skräddarsytt golv

  Ditt eget unika golv

  Skräddarsytt golv

  Kan du inte hitta det du söker, trots vårt breda produktutbud? Ingen fara, det finns mer. Med våra skräddarsydda golv kan du designa ditt eget unika golv med våra digitala trycktekniker i Flotex, Eternal projektvinyl och Coral entrégolv och den förfinade skärtekniken Aquajet för Marmoleum-golv.