Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bostäder

Vi har lång och gedigen erfarenhet från att samarbeta med bostadsbolag och fastighetsägare. Tillsammans med kunniga golventreprenörer på just din ort blir vi ett starkt lag som löser just dina behov.

Vår unika distribution och kapservice gör att vi kan erbjuda mycket god service och leveranssäkerhet.

Forbo Flooring Marmoleum Click 333358 Petrol + 333568 Delta Lace Bedroom

Rent & säkert

Entrégolv

En försvarslinje
Forbo erbjuder kompletta entrésystem med såväl rigida system som textila produkter. Genom att tänka i flera zoner kan en effektiv entrélösning inte bara skapa en snygg entré utan också sänka städkostnaderna.

Coral
Våra textila entrémattor i Coral-serierna håller smuts och fukt borta och tillgodoser behoven i olika typer av lokaler.
Mer information om Coral

Coral Brush 5705

Hållbarhet & design

En fantastisk kombination

Slitstyrka i kombination med snygg design
I områden som kök och badrum vet vi att det behövs en golvbeläggning som tål det slitage som dessa högbelastade områden utsätts för, samtidigt som de boende vill ha färg och design som skapar hemkänsla.

Novilon
Tack vare ytbehandlingarna Diamond Seal och Noviclean kan du vara försäkrad om att Novilon, vår vinylkollektion med dämpande skumbaksida, erbjuder utmärkt prestanda i fråga om reptålighet. Och golvet förblir enkelt att hålla rent under hela sin livslängd med minimal insats och kostnad.

Dessutom ger vårt unika Aquagrip-lack stegsäkerhet R10, vilket skapar trygghet för dig och de boende. Novilon är utformat för maximal slitstyrka utan att kompromissa med utseendet.
Mer information om Novilon

Allura
Forbo Floorings Allura är en serie med realistiska, naturliga och abstrakta mönster. Allura har tagits fram med de allra senaste tillverkningsteknikerna för få ett helt realistiskt och naturligt materialuttryck med exklusiva vinylplattor.

Allura är tillverkat och designat i Europa och erbjuder snygg design i kombination med exceptionell prestanda och hållbarhet. Ett slitstarkt alternativ till laminat och parkett.
Mer information om Allura

Marmoleum
Marmoleum är en hållbar golvlösning som finns i ett nästintill obegränsat antal färger och med olika stegljudsdämpning. Marmoleum är tillverkat av naturliga råvaror som harts, jute, linolja och trämjöl. Tack vare en hög andel förnyelsebara råvaror är Marmoleum Svanen-märkt. Med ytbehandlingen Topshield² är det dessutom ett fläcktåligt golv med god städbarhet.

Marmoleum finns dessutom i plattor som klickar eller limmas ihop. Läs mer om våra plattkollektioner under Marmoleum Modular och Marmoleum Click.
Mer information om Marmoleum

Allura i lägenhet

Referenser

Golvlösningar i boendemiljöer

Produkter för alla ytor

Experter världen över – allt från entreprenörer och fastighetsansvariga till professionella städare – är alla överens om att Forbo erbjuder bra golvbeläggningar. Våra golvbeläggningar är hygieniska, slitstark och attraktiva. Våra akustiska kollektioner är både mycket funktionella och kan dessutom göra rumsmiljön bättre för utrymmen som delas av många människor.

Vår linoleumanslagstavla kan underlättar effektiv kommunikation i hallar och korridorer. Vår moderna kollektion Furniture Linoleum är ett varmt och praktiskt ytmaterial för alla typer av möbler. Forbos mycket omfattande sortiment av golvbeläggningar gör det möjligt att ge varje rum sin egen unika karaktär.

Furniture Linoleum i kök

Hitta din golvlösning

Rekommenderade golv för bostäder

 • Marmoleum Fresco 3891

  Linoleum

  Linoleum

  Marmoleum Click, Marmoleum Modular, Marmoleum 2.0, Furniture Linoleum & Bulletin Board.

 • Nordic Spirit Wetroom

  Våtrum

  Våtrum

  Vi är glada och stolta att kunna presentera en helt ny våtrumskollektion - Nordic Spirit. Kollektionen har inspirerats av det nordiska ljuset och den speciella inredningstradition som finns i våra nordiska hem.

 • Forbo Parkett + Marmoleum Click combo

  Parkett

  Forbo Parkett

  Svensktillverkat golv som du enkelt klickar ihop.

 • Laminat Natural Oak

  Laminat

  Laminat

  Forbos laminatserie XLNT Living är en samling klickgolv som är enkla att lägga, mycket praktiska att ha och extremt lättskötta.

 • Allura Click Pro

  Allura Click Pro

  Allura Click Pro

  Kombinera LVT-golvets komfort med den enkla läggningen hos ett klickgolv. Vår nya Allura Click LVT-kollektion har en klicklösning som kan läggas utan fästmedel.

 • Novilon Scandinavia

  Novilon Scandinavia

  Novilon Scandinavia

  Scandinavia är en prisvärd kollektion som finns i mängder av färger och mönster. Golven är dessutom slitstarka, vilket gör dem till alla barnfamiljers favorit.

 • Novitex

  Novitex

  Novitex

  Forbo Novitex kombinerar det moderna vinylgolvets goda egenskaper när det gäller slitstyrka och tålighet, med att den är lätt att lägga och enkel att sköta.

 • Modul'up Habitat

  Habitat

  Habitat

  Habitat är en prisvärd kollektion plastgolv, smakfullt designad för att passa både vardagsrum, kök, hall och sovrum.

 • Coral Welcome 3207

  Entré

  Entré

  Entrésystem är viktiga i moderna byggnader – de minskar underhållskostnaderna, hjälper till att hålla byggnaden i representabelt skick under hela dagen och skyddar golvet och innemiljön från slitage och nedsmutsning.