Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Äldreomsorg – entréytor

Håll smuts och fukt borta

Entrégolvbeläggningar

Grunden för en ren och säker entré är golvet

När det gäller äldreomsorg är det inte bara de boendes fötter man måste tänka på. Med bemanning dygnet runt och ett konstant flöde av besökare kan entrén ta ganska mycket stryk, och vatten och smuts kan dras med in i receptionsområdet och längre än så. Det kan inte bara skada lokalernas golvbeklädnad, utan medför också onödiga arbetsmiljörisker. Med en sex meter rengöringszon med Coral kan man minska lokalvårdskostnaderna med upp till 65 %. Coral är även halkfritt – en viktig aspekt inom äldreomsorgen. Halkolyckor kan på det här sättet förhindras och de boende, besökarna och personalen kan röra sig säkert. Välj ett entrégolv som: • minimerar halkrisken vid entrén • skyddar golven längre in i byggnaden • minskar lokalvårdskostnaderna

Fakta: 6 meter Coral kan minska mängden smuts och fukt som kommer in i en byggnad med upp till 95 %

Använda produkter:

 • Coral

  Coral entrégolv

  Ett grundläggande skydd för din byggnad

  Coral

  Ett grundläggande skydd för din byggnad. Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken. Forbo Coral bygger på nästan 50 års erfarenhet och är en optimal lösning för din entré. Kolla in våra olika Coral-produkter nedan.

 • Nuway entrégolv

  Nuway entrégolv

  Effektiv första försvarslinje

  Nuway

  Ingen entré är för stor, för liten eller för besvärligt formad för en Nuway-skrapmatta. Ingen trafik är för tung och ingen nedsmutsning är för kraftig. Oavsett vilken typ av entrésystem du har tänkt dig kan Nuways erfarna säljare och tekniker hjälpa dig att hitta en lösning som är skräddarsydd efter just dina behov. Nuway-serien består av ett stort antal enkel- och dubbelsidiga, måttanpassade mattor som utgör en mycket effektiv barriär mot smuts och fukt som dras in i byggnaden.