Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Äldreomsorg – badrum & våtrum

Säkerheten först

Våtrumsgolv

Minska risken för halk- och snubbelolyckor

Halksäkerhet är av största vikt för äldrevårdslokaler. Golven ligger bakom många halk- och snubbelolyckor som orsakar skador, och har därför ett stort ansvar. Genom att välja ett stegsäkert golv kan antalet olyckor på grund av halkningar minskas avsevärt. Forbo erbjuder det partikelförbättrade, stegsäkra vinylgolvet Step, med livslång garanti avseende halksäkerhet. Halksäkerheten finns från R10 till R11 och R12 för områden med högre halkrisk, som storkök. För ytor där vatten eller spill kan påverka säkerheten, såsom badrum, erbjuder Forbo det stegsäkra våtrumsgolvet Step och Onyx+ tapeter.

Säkerhet, design och trygghet

Använda produkter:

 • Surestep

  Våtrumsgolv

  Säkerhet. Design. Trygghet

  Våtrumsgolv

  För de boende är ett stegsäkert våtrumsgolv en trygghet, så att de kan använda badrummet utan att behöva oroa sig för att halka. Forbo erbjuder en komplett badrumslösning med Step stegsäkert golv och Onyx vinyltapeter. Step är ett halksäkert, partikelförbättrat golv som ger långvarigt skydd och optimal hygien. Onyx+ ger en jämn, hygienisk vägg i moderna färger.

 • Flotex Stone

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Bionisk golvprestanda Flotex kan användas för badrum på rummet, som kräver en mer hemtrevlig känsla. Det är 100 % säkert från vatten- och rötskador och tål det dagliga slitaget på områden som utsätts för vattenspill, samtidigt som odörer ska motverkas. Det finns i trä- och stenmönster som bidrar till en mer personlig interiör.