Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Partnerskap och certifieringar

Scrolla för att upptäcka mer

Samarbeten

Forbo arbetar med betrodda partners

Forbo Flooring Systems samarbetar med internationella organisationer och organ för att upprätta pilotprojekt och allianser där innovationer och nyutvecklingar kan testas och introduceras. Dessa är särskilt värdefulla när det gäller att utveckla för den cirkulära ekonomin.

Vi arbetar med europeiska institutioner som European Resilient Flooring Manufacturers' Institute, Multilayer Modular Flooring Association, European Carpet and Rug Association och andra branschledare såsom Green Building Council, universitet och innovativa uppstartsföretag. Allt för att kontinuerligt förbättra miljöprofilen för vårt företag och produktportfölj.

Company_story_sustainability

Socialt ansvarstagande

SA8000-standarden är vårt åtagande att uppnå en garanterad rättvis behandling av arbetare.

Vårt leverantörskravprogram ställer krav på våra leverantörer som ett juridiskt bindande dokument. Vårt arbetssätt innebär också ett nära samarbete med enskilda leverantörer. Detta förverkligas genom möten, besök på plats och leverantörsbedömningar som involverar revisioner utförda av våra inköpare eller ansvariga chefer.

Dessa bedömningar säkerställer att våra leverantörer korrekt iakttar mänskliga rättigheter och arbetarrättigheter, krav på hälsa och säkerhet på arbetsplatsen, miljöprestandamål och ansvarsfulla affärsmetoder i sin dagliga verksamhet.

Social_account

Miljömärkningar

Miljövänliga etiketter och certifiering

I linje med vår hållbarhetsstrategi använder vi olika transparenta certifieringssystem från oberoende tredje parter över hela världen i syfte att regelbundet få våra golv kontrollerade och utvärderade.

Detta är positivt för Forbo Flooring Systems eftersom det hjälper oss att uppmärksamma vår hållbarhetsstrategi och identifiera möjligheter till förbättringar. Å andra sidan är det också en bekräftelse för våra kunder, detta eftersom dessa miljömärkningar bevisar att miljöexperter också är övertygade om att våra golv är bland de mest hållbara och kraftfulla på marknaden.

Ta reda på mer om de olika miljömärken som har tilldelats våra produkter.

Läs mer om miljömärken
åkerlinblommor

Kontakt

Vill du veta mer om våra samarbeten, vår hållbarhetsstrategi, våra golvlösningar eller något annat ämne? Kontakta oss!

Kontakt