Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Designa om, återbruka och tänk nytt!

Skapa flexibla miljöer med löslagt

Allura Iconic montage 2020

Snabbt och enkelt skapar du din egna känsla och unika miljö. Oavsett om det är på kontoret eller i din butik ger våra limfria och löslagda golv flexibiliteten att fritt kombinera olika golvmaterial och kollektioner i färg, mönster, storlekar. Du kan till och med kombinera textilkänsla med design i trä och sten.

Camilla Söderlund & Erik Öhrnegård, KAM-säljare Forbo Flooring AB

Låt dig inspireras av kollektionerna

Allura 63414

Skapa variation och lyft företagets profil

Med våra golvkollektioner inom Allura, Tessera och Sarlon Modul'Up kan du enkelt designa om din butik eller snabbt skapa en shop-in-shoplösning. På kontoret kan du förstärka företagets profil genom att skapa projektytor med hjälp av olika färger och material. Eller varför inte variera med olika teman på hotellrummen? Alltid med full frihet att sedan ändra och återbruka golvet i nya miljöer och sammanhang.

Allura 63400 & 63404

Tänk hållbart även när det gäller golvet

Limfria och löslagda golv av hög kvalitet erbjuder fantastiska möjligheter att möta behov av effektiv installation. Genom att golvet går att återbruka och använda gång på gång förlängs livslängden på det slitstarka golvet maximalt. Skadade eller fläckiga plattor kan bytas ut snabbt och enkelt utan att störa verksamheten.

Allura – en del i den cirkulära ekonomin

En del i den cirkulära ekonomin

Forbos mål är att minimera användningen av såväl råvaror som de avfallsmängder som uppkommer under hela produktens livslängd. Här är Allura-kollektionerna lätta att återbruka och återvinns. Vi använder återvunnet material på golvets baksida och tillverkning sker i egna, moderna fabriker i Europa som uteslutande använder grön el. Och naturligtvis är Allura-golven 100 % ftalatfria.

Läs mer om Forbos miljöarbete

Tessera Earthscape Meteor 3256

Addera textilkänsla med Tessera

Tessera tuftade textilplattor är kända för sin estetik och enastående prestanda i de mest krävande miljöer med såsom hotell, restaurang och kontor. Vi erbjuder textilplattor i flera olika moderna mönster och kulörer. Precis som övriga löslagda kollektioner från Forbo kan Tessera installeras utan lim. Kollektionerna kan kombineras med vår Allura-kollektionen för att skapa spännande rum.

Se hela kollektionen här

Sarlon Modul'Up

Sarlon Modul’Up. Lätt att lägga, minskar ledtid i byggprocessen.

Sarlon Modul'Up är precis som våra övriga limfria golv lätta att lägga, enkla att sköta och finns i 2 meters bredd för ett snyggt slutresultat. Med dubbla bärare får golvet en utmärkt dimensionsstabilitet, Modul’Up är även en helt återvinningsbar produkt efter installation då inget lim används. Produkten kan installeras på 93–96% RF.

Se hela kollektionen här

Roomshot Allura 63426 & Tessera 1502

Allura Click Pro. Lätt att lägga. Lätt att återbruka.

Vår beprövade och populära klickplatta installeras snabbt och enkelt. Denna nya kollektion av LVT-golv innehåller fantastisk design i flera mönster, såväl naturtrogna i trä och sten, som fantasifulla. Dessa kan kombineras fritt, även med exempelvis textilgolv som Tessera.

Se hela kollektionen här

Allura 8SL04, 8IM03 & MIM02

Allura Flex. Plattor och plank som kan lösläggas utan åverkan på befintligt golv.

Allura Flex är högkvalitativa, dimensionsstabila och heterogena LVT-golv. Läggning kan göras snabbt med Forbos Tackifier som också gör golvet lätt att flytta och återbruka vid behov. Baksidan ger extra komfort och förbättrad stegljudsdämpning. Allura Flex finns i ett urval naturliga trä- och stenmönster.

Se hela kollektionen här

Allura Puzzle

Allura Puzzle. Plattor för lösläggning som enkelt pusslas ihop.

En unik platta för de tuffaste miljöer. Installeras helt utan lim tack vare den balanserade konstruktionen.

Se hela kollektionen här

Camilla Söderlund & Erik Öhrnegård, KAM-säljare Forbo Flooring AB