Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Information om Corona / COVID-19


Vi på Forbo Flooring Systems förstår den oro och komplexitet som nu finns med anledning av covid-19-pandemin som har blivit en del av allas vår vardag. Vi tar vårt ansvar i samtliga marknader genom att begränsa spridningen av viruset och skydda hälsan och säkerheten för våra kunder, affärspartners och anställda så mycket som möjligt. Företaget följer strikt de lagar och regler som utfärdas av regeringar och lokala hälsomyndigheter i alla länder där vi bedriver verksamhet.

Alla våra produktionsanläggningar körs och vi kan ta emot och leverera försäljnings- och provordrar. Våra kundservicemedarbetare finns tillgängliga på mejl (order.se@forbo.com) och telefon (031-89 20 90) för att hjälpa dig med dina projekt.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta din lokala Forbo-representant eller vår kundservice.

Med vänliga hälsningar från oss alla på Forbo Flooring Systems.

Produkter

Vi förstår att det under nuvarande omständigheter kan vara svårt att hitta den information du letar efter. Forbo Flooring erbjuder ett brett utbud av golvlösningar med olika färger, format, material och strukturer. Här kan du hitta all information om vårt kompletta produktsortiment.

Upptäck våra produkter

Allura 60055 | 60389 | 63497

Floorplanner

Svårt att kontakta din lokala Forbo-säljare eller kundservice för att diskutera olika golvlösningar, men fortfarande intresserad av ett nytt golv? Du kan alltid använda Forbos onlineverktyg Floorplanner för att skapa ditt eget golv.
En stor nyhet är möjligheten att ladda upp ett eget foto och testa vilka golv som passar bäst i din egen miljö. Helt gratis!

Gå till Floorplanner

Forbo Floorplanner Office smartphone

Referenser

Problem med att ta dig hemifrån? Du kan alltid se våra referenser med olika golvlösningar inom olika segment.

Se våra referenser

Ecole Jeanne d'Arc Paris Marmoleum Cocoa white chocolate