Zvoľte svoju krajinu

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Cvičení v bezpečí a čistotě

Vylité sportovní nápoje a pot jsou nedílnou součástí každodenního života v tělocvičně, proto je třeba co nejvíce usnadnit úklid a údržbu, aby posilovna zůstala příjemným místem na cvičení. Navíc je nezbytné předcházet nebezpečí uklouznutí, s čímž může správná volba podlahy také pomoci.

Sports
Linoleum Sport

Podlaha Marmoleum Sport

Volba číslo jedna pro sportovní a víceúčelové haly
Podlahové krytiny ve sportovních a víceúčelových halách musí splňovat řadu požadavků. Podlahy s vrchní vrstvou Marmoleum Sport snižují nebezpečí úrazu a omezují nadměrné namáhání a únavu svalů. Vrchní vrstva zaručuje optimální funkčnost z hlediska protikluznosti.

Přirozený vítěz
To, co činí Marmoleum Sport tak výjimečným, je jedinečné složení použitých surovin. Ty splňují veškeré požadavky na ekologicky šetrné složení produktu a kombinují řadu kladných vlastností, které se promítají v konečné charakteristice výsledného materiálu.
kliknutím přejděte na linoleové sportovní podlahy

Flotex

Flotex je 100% omyvatelný a hygienický díky antimikrobiální úpravě Sanitized a nabízí ideální textilní řešení podlah v intenzivně využívaných tělocvičnách a posilovnách. Sametová vinylová krytina Flotex je zcela unikátní textilní podlahovina kombinující odolnost pružné podlahy a kvalitu, hřejivost a pohodlí koberce. Flotex je vyroben z pevného vinylu vyztuženého skelným rounem s hustě sametovým povrchem z vláken nylonu 6.6, která jsou pevně ukotvená v základní vrstvě.
Flotex je extrémně rozměrově stálý a má vzhled textilní krytiny, zároveň je však stejně tak funkční, odolný a snadno čistitelný jako jakákoliv pružná podlahová krytina.
kliknutím přejděte na Flotex

Flotex
Eternal project vinyl

Eternal project vinyl

Prohlédněte si kolekci univerzálního vinylu Forbo Eternal a objevte dokonalou kombinaci nejmodernějších vzorů a barev a silného odolného materiálu, která nabízí vhodné řešení pro jakékoliv použití.

Kolekce představuje vyváženou škálu dekorů od dřeva a kamene až po abstraktní vzory, to vše v rozsáhlé moderní paletě barev, takže si vždy vyberete vzor, který dokonale doplní váš interiér.
Kliknutím přejděte na Eternal