Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar - Lev fremtidsrettet med Marmoleum

En titt inn i en CO2-nøytral fremtid

For aller første gang vil Forbo Flooring Systems arrangere et internasjonalt webinar. Under dette nettarrangementet vil Cristina Gamboa og Daan Roosegaarde vil gi sitt syn på hvordan vi kan leve CO2-nøytralt sammen.

Webinar

Meld deg på webinaret

Samfunnsansvaret og nødvendigheten av å redusere CO2-utslipp er enormt. Stadig mer merker vi effekten av klimaendringene globalt. For øyeblikket er bundet karbon ansvarlig for 28 % av utslippene fra byggsektoren. Nye og renoverte bygninger skal oppfylle standardene for null netto karbon for å oppfylle målene for bærekraftig utvikling. Hvordan takler vi denne oppgaven i hele kjeden? Hvilke tiltak er iverksatt så langt, og hva står vi fremdeles overfor? Vi tror at et karbonnøytralt bygd miljø begynner med design.

I dette webinaret om å leve fremtidsrettet forteller administrerende direktør for World Green Building Council, Cristina Gamboa, og kunstner og innovatør Daan Roosegaarde om deres visjon for sammen å oppnå CO2-nøytralitet. En utfordrende dialog mellom disse to banebrytende pionerene. Etter å ha delt sin personlige historie basert på egen ekspertise, vil gjestene fordype seg nærmere i dette emnet.

Meld deg på nå

Lev fremtidsrettet med Marmoleum-logo

Generell informasjon

Dato: tirsdag 29. september 2020
Klokkeslett: 16.00 – 17.15 (CET)
Sted: på nettet
Tema: En titt inn i fremtiden for CO2-nøytrale bygninger
Gjester: Christina Gamboa, Daan Roosegaarde
Moderator: Willem Burmanje

Tidslinje for webinaret

16.00 Velkommen
16.05 Presentasjon/innlegg fra Cristina Gamboa
16.20 Intermesso av Willem Burmanje
16.25 Presentasjon/innlegg fra Daan Roosegaarde
16.40 Dialog og spørsmål
17.15 Slutt

Om World Green Building Council

World Green Building Council (WorldGBC) katalyserer opptaket av bærekraftige bygninger for alle overalt. Vi er et globalt handlingsnettverk bestående av rundt 70 grønne bygningsråd verden over som forvandler bygg- og anleggssektoren på tvers av tre strategiske områder: klimahandling, helse og velvære, ressurser og sirkularitet. Som medlemmer av UN Global Compact samarbeider vi med bedrifter, organisasjoner og regjeringer for å fremme ambisjonene i Paris-avtalen og FNs globale mål for bærekraftig utvikling. Gjennom en systemendrende tilnærming leder nettverket vårt industrien mot et miljø med null netto karbon som er sunt, rettferdig og robust.

Christina Gamboa

Om Studio Roosegaarde

Studio Roosegaarde er en pioner for levedyktigheten til våre fremtidige landskap. Ren luft, rent vann, ren energi og nå rene områder, er de nye verdiene våre. Som sosial designlaboratorium kobler den nederlandske kunstneren og innovatøren Daan Roosegaarde og teamet hans av designere og ingeniører mennesker og teknologi i kunstverk som forbedrer dagliglivet i bymiljøer, vekker fantasi og bekjemper klimakrise.

Blant internasjonalt anerkjente verk finnes ** WATERLICHT ** (en virtuell flom som viser kraften i vann), SMOG FREE PROJECTS (verdens første største utendørs luftrenser som gjør smog om til smykker) SMART HIGHWAY (veier som lader hele dagen og gløder om natten) og SPACE WASTE LAB (visualisering og oppsirkulering av romavfall). Roosegaardes mantra «Schoonheid» er et nederlandsk ord med to betydninger: «skjønnhet», som kommer fra kreativitet og «ren», som kommer fra ren luft og ren energi. Roosegaarde mener at dette skal være en grunnleggende betingelse i dagliglivet.

Daan Roosegaarde

Marmoleum – Lev fremtidsrettet-kampanjen

Følg det virkelig CO2-nøytrale stien

Tidene forandrer seg og nå som vi alle vet, ikke alltid på en god måte. I dag må vi nemlig tenke mer på morgendagen enn vi gjorde i går. Det skylder vi vår generasjon, og vi må gjøre det for fremtidige generasjoner: vurdere måten vi spiser på, måten vi reiser på, hvordan vi slapper av, jobber og tenker eller med andre ord: vi må endre måten vi lever på.

Gjennom de siste 125 årene har vi vært på en inspirerende, Marmoleum-sti. Med oppturer, nedturer og de mest fantastiske farger og teksturer. En CO2-nøytral sti gjennom millioner av bygninger verden over. En sti som fortsatt er i ferd med å utfolde seg, fordi den ikke har nådd den fullstendig bærekraftige fremtiden. Nettopp derfor vi inviterer deg til å bli med oss ... velg mest bevisst ...

LEV FREMTIDSRETTET