Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulvfor et sunt innemiljø

Gulv er en iboende del av bygningsmiljøet, de er til stede på hver kvadratmeter av skoler, helseinstitusjoner, arbeidsplasser, fritidssentre og privatboliger. Forbos gulv er utformet for å bidra til et trygt, hygienisk og komfortabelt miljø, for din helses skyld.

CHO cleaner
CHO primairy school

Skoler og barnehager

Barn tilbringer mye tid innendørs, både hjemme og på skolen. Parameterne som er målt for inneluftkvalitet, indikerer at barn i barneskolen utsettes for store konsentrasjoner av CO₂ og eksponeres for økte nivåer av svevestøv og biologiske urenheter. Astma og allergier er de vanligste kroniske sykdommene blant barn, og tilfellene har økt svært raskt de siste tiårene. Funnene kan ikke forklares med genetiske endringer og kommer mer sannsynlig av endret miljøeksponering og/eller livsstil.

Forbos Marmoleum er laget av fornybare, naturlige råvarer som har lavt utslipp, er PVC-frie og enkle å rengjøre. Sammen med et godt gulvsystem for inngangspartiet skaper det et bedre innemiljø på skolene.

Kontorer og andre arbeidsmiljøer

Kontorer er blant de mest standardiserte rommene vi har – de har nesten identiske karaktertrekk over hele verden. Air condition og mekanisk ventilasjon samt kunstig belysning krever mye energi som påvirker innemiljøet. Nå som vi vet mer om effekten av god kontordesign og de ansattes velvære og produktivitet, er det et tydelig fokus på funksjonelle og gode interiører som kombinerer individuelle, felles og lekne muligheter for å skape inspirerende arbeidsplasser.

Gulv med en menneskelig designkvalitet, som er livfulle eller tett på naturen, som er komfortable og forbedrer akustikken og forsterker de naturlige lyskildene, står sentralt i alle kolleksjonene våre.

CHO office
CHO Leisure & Hospitality

Handel og fritid

I takt med at handels- og fritidssteder blir til opplevelsessentre med særpreg og merkevareprofil, fokuserer de på et annet aspekt ved komfort og velvære, samtidig som sikkerhet og hygiene fremdeles er like viktig. Det er viktig for handelssegmentet at legging, rengjøring og vedlikehold av gulvene går raskt og enkelt.

Særpregede gulv med spesialtilpasset design og modulbaserte, løstliggende produkter som er enkle å legge, finnes i alle gulvkolleksjonene våre med et stort utvalg av funksjonalitet og design.

Hos Forbo Flooring Systems bryr vi oss om deg og din helse, uansett hvor du går på gulvene våre.