Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WERKEN bij Forbo Flooring Systems

Maak deel uit van ons team!

Forbo is één van de grootste vloerbedekkingsfabrikanten ter wereld. We ontwikkelen, produceren en verkopen producten van de allerhoogste kwaliteit voor de projectenmarkt en voor de consumentenmarkt.

Forbo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Maar de lat ligt bij Forbo net zo hoog als het gaat om goed werkgeverschap. Niet voor niets. Want het succes van Forbo ligt in de handen van haar medewerkers. Daarom investeert Forbo duurzaam in haar medewerkers: in hun ontwikkeling, betrokkenheid, motivatie en gezondheid.

Working for Forbo

Vacatures

Werken bij Forbo

Heb je een interessante functie gezien bij onze vacatures? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar ons toe.

Uit alle reacties maken wij een selectie van kandidaten die we uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Naast gesprekken kan een assessment onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures

Working for Forbo

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Als wereldmarktleider in linoleumvloeren stelt Forbo hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten. Maar de lat ligt bij Forbo net zo hoog als het gaat om goed werkgeverschap. Niet voor niets. Want het succes van de organisatie ligt in de handen van haar medewerkers.

Wij hebben fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 20 landen.
In Nederland vind je ons in Krommenie, Assendelft, Wormerveer en Coevorden.

Working for Forbo
Working for Forbo

Wat doen wij?

Wij investeren in onze mensen en we bieden hen een stimulerende, prettige en veilige werkomgeving. We willen dat onze mensen de meest deskundige, ervaren en betrouwbare partners zijn in de industrie en met een focus op ontwikkeling.

Wil je meer weten over Forbo Flooring Systems bezoek dan deze pagina:Over ons

Duurzaamheid zit in ons hart

Van hoe hij wordt gemaakt tot hoe hij presteert, een Forbo vloer is oprecht duurzaam. Onze vloeren zijn goed voor mensen, goed voor gebouwen en goed voor het milieu. Duurzaamheid zit in het DNA van Forbo. Van hoe we onze fabrieken aansturen tot hoe we onze ingrediënten kiezen... elke stap draagt bij aan onze missie om een betere omgeving te creëren. Zo meten we bijvoorbeeld de milieuprestatie van al onze producten en maken we onze vloeren in schone, efficiënte fabrieken die draaien op 100% groene energie.
Lees meer op onze pagina over duurzaamheid & milieu

Ausbildung_Copyright-Minerva-Studio_Adobe-Stock_539x404

We zijn op zoek naar jou

Working for Forbo

Iedereen en elk niveau

Wij bieden loopbanen voor iedereen. We hebben meerdere disciplines in onze organisatie, waaronder Sales & Marketing, Business Development, Finance, Productie, IT en Engineering en op alle niveaus; stagiairs, professionele deskundigen en leidinggevenden ...

.... op elk niveau.

Of je nu een stagiair, een jonge of een ervaren professional bent, we zullen investeren in je carrière en geven je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Groeimogelijkheden

We hebben een groeiambitie als bedrijf, en we kunnen dit alleen doen met de groei van ons talent. Wij investeren in jouw talent en je professionele carrière binnen het bedrijf. Wij bieden je de mogelijkheid om te investeren in je carrière en je talent uit te breiden in het dagelijks leven. Je groei kan zeer divers zijn, zowel professioneel als leidinggevende, zowel nationaal als internationaal. Wil je uitgedaagd worden door ons?

Working for Forbo
Working for Forbo

Samenwerken

Onze medewerkers zijn er trots op!

Trots om deel uit te maken van een bedrijf dat unieke vloeroplossingen produceert en verkoopt. Het zit in ons DNA om samen te werken met alle disciplines om tot deze unieke oplossingen te komen. We hebben een open cultuur waarin we onze medewerkers stimuleren om te werken in multidisciplinaire teams en in een internationale omgeving. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze manier van werken en het waarderen van de bijdrage van al onze medewerkers en al uw nieuwe ideeën.

Komt dit overeen met jouw DNA?

Internationale omgeving

Door samen te werken in een internationale omgeving betekent dat je kennis zal maken met jouw buitenlandse collega's binnen projectgroepen, trainingen en tijdens je bezoeken aan andere locaties. Ons internationaal trainingsprogramma is bedoeld voor managementtalent en specialisten door het ontwikkelen van de algemene kennis binnen de verschillende onderdelen van de organisatie, maar ook vaardigheden zoals probleemoplossing, besluitvorming en projectmanagement. Dit geeft je ook de mogelijkheid om een wereldwijd intern netwerk op te bouwen.

Working for Forbo
Working for Forbo

Je bent van harte welkom!

Je bent van harte welkom in ons bedrijf. Kennismaking met het bedrijf en jouw collega's is van cruciaal belang voor een goede start. Wij introduceren je aan ons bedrijf in een uitgebreid en persoonlijk introductieprogramma, inclusief een inleiding in de markten waarin wij opereren. Het kennen van de context van ons bedrijf, het vinden van je weg en het opbouwen van jouw netwerk zal bijdragen tot een snelle start van je carrière bij Forbo Flooring.

Training & development

Ontwikkel jezelf

Binnen Forbo Flooring houden we ons met zeer persoonlijke ontwikkeling bezig. We volgen de principes en zijn gecertificeerd als "Investors in People". Wij bieden mogelijkheden om je functionele kennis en vaardigheden en persoonlijke, management en leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Op onze land specifieke websites kom je meer te weten over de lokale mogelijkheden.

Forbo Expo

Dit zijn je collega's

Dit zijn je collega's

We hebben meer dan 3.000 mensen bij Forbo Flooring Systems in dienst wereldwijd. Ze zijn actief in verschillende disciplines zoals Productie, Quality Management, Onderhoud, Onderzoek en Ontwikkeling, Inkoop, Logistiek, IT, Marketing, Communicatie, Sales, Finance en Accounting en Human Resources op operationeel als op management niveau.

Colleagues