Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

coral
grip hd

A robusztus és tökéletes szennyeződés eltávolítás belső és külső használathoz. A Coral Grip HD egy sokoldalú, nem szőtt tisztítószőnyeg kültéri és beltéri használathoz a nagy forgalmú bejáratoknál. Szabadalmaztatott dombornyomásos kialakítása és tartós, hajlékony vinilszálak biztosítják a rendkívül hatékony szennyeződés eltávolítást.


A Standard Coral Grip HD nyitott, hátlap nélküli, korábbi szerkezettel rendelkezik, bár az Everfort vinil hátlapjaival is előállítható, hogy áthatolhatatlanná tegye.

• Granulátumokat tartalmaz a maximális csúszásmentes teljesítmény érdekében
• Eltávolítja a legdurvább szennyeződéseket , mielőtt bejutnának az épületbe
• Segít egy hívogató beltér kialakításában
• A legnehezebb kereskedelmi használatra is alkalmas
• Ideális külső és belső bejárathoz"

Termékek

Coral Grip HD

Szűrési feltételek 0

  A Coral

  Coral szennyfogó szőnyegrendszer

  A jó minőségű bejárati szőnyegrendszer elengedhetetlen a modern épülettervezéshez. A Coral bejárati padlóinak a szennyeződés és a nedvességtartalom akár 95% -ának megtartásával akár 65% -kal is csökkenthetik a tisztítási költségeket, és jelentősen csökkenthetik a megcsúszás kockázatát.

  A Forbo Coral kiváló teljesítményt nyújt a legnehezebb környezetben is. Akár eső, hó, homok, akár szennyeződések, a Coral megakadályozza ezen tényezők bejutását az épületbe. A Corall-bejárati padlók rendkívül funkcionálisak, és nagy formatervezési lehetőségeik révén mindig az épületek tervezési rendszerének szerves részét képezik.

  A Coral a textilbevonatú padlóburkolatok nemzetközi piacvezetője közel 50 éve, és most több választási lehetőséget kínál Önnek, mint valaha. A gyűjtemény minden egyes tartományát úgy tervezték, hogy különböző szennyeződési viselkedést tudjon felvenni, mivel minden bejárat egyedülálló, és saját igényei vannak.

  Ugrás a bejárati zóna oldalra, hogy melyik Coral termék a legalkalmasabb a bejárati területednek.

  Valamennyi Coral termékcsalád a textil padlóburkolat legmagasabb ""kopáshasználati"" osztályozását érti el: 33-as osztály.

  Coral Welcome 3205

  Környezet

  Környezet


  A Forbo Flooring Systems kitűnő teljesítményt nyújt a valóban fenntartható termékeket készít.

  100% -os zöld energia megújuló forrásokból
  Az összes vásárolt villamos energia 100% -a megújuló forrásokból származik. Ez azt jelenti, hogy Coral termelési helyünk egy hatékony környezetirányítási rendszer része, és eleget tett az ISO 14001 tanúsításnak.

  Zéró hulladéklerakó
  A Coral gyár gyakorlatilag nulla hulladéklerakóval rendelkezik.

  PET palackok
  A Coral Welcome bejárati padlózat elsődleges hátlapja újrahasznosított PET palackokból készül.

  A hulladék újrafelhasználása.
  A Coral termeléséből származó összes hulladék fonalat a fonalszolgáltató újra felhasználja. A környezeti hatások csökkentésére irányuló új módszerek keresése arra késztet minket, hogy szorosan együttműködjünk az előre gondolkodó beszállítókkal, akik képesek az anyagaikban egyre nagyobb mennyiségű újrahasznosított tartalom beépítésére.

  Econyl® fonal
  Sok Coral szennyfogó szőnyegünkhöz Econyl® fonalat használunk, amelyet használt és elhagyott halászhálókból készítünk. Az Econyl® használatával csökkenthetjük a meglévő hulladékokat, elkerülhetjük a gyártással kapcsolatos további szennyezést, és minimalizálhatjuk a természeti erőforrások és az energia fogyasztását."

  Coral & the environment

  Telepítés & karbantartás

  Coral cleaning & maintenance

  Bejárati zónák

  Bejárati zónák

  A jó bejárati padló kialakítása magában foglalja a lépéshangokat - az adott időszakban be- és kimenő emberek számát - és útvonalakat (az irányok, amelyeket bent használnak), majd ezen információk figyelembe vételével alakítjuk ki a szennyfogó szőnyegeket.

  A bejárati padló megoldásához terveztünk 3 bejárati zónát:

  1. alkalmazás: Külső használat
  Bármely lábtörlő amelyik az épület bejárata előtt van elhelyezve, az első védelmi vonalat jelenti a szennyeződések ellen valamint a cipő alján lévő legdurvább szennyeződések eltávolítását segíti azelőtt mielőtt átlépnék a küszöböt.

  2. alkalmazás: Belső használat
  A beltérbe való belépés a következő védelmi vonal, hogy eltávolítsa a lábon lévő nedvességet és finomabb szennyeződéseket.

  3. alkalmazás: Egyéb forgalmi területek
  Az épületben lévő más területek is szenvednek szennyeződésektől és nedvességtől; recepció területe, folyosók, liftek stb. Az összes ilyen terület mentes lesz a reziduális szennyeződésektől melyhez a kifejezetten erre a célra tervezett Coral lesz a segítségére, ami felszívja a szennyeződéseket.
  Mindegyik bejárati zónához olyan Coral termékeket kínálunk, amelyek a bejárati területhez legjobban illeszkedik. Kattintson ide, hogy melyik termék alkalmas a bejárati területére

  Coral entrance zones

  LRV & NCS

  Coral LRV & NCS

  Itt töltheti le a Coral LRV & NCS document

  LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  LRV&NCS

  Tűz osztály

  Tűz osztály Bfl-s1

  Az összes vinil alapú Coral bejárati padló megfelel a Bfl-s1 tűzállósági osztálynak. Ez létfontosságú, mert minden bejárat és kijárat vészkijárat is.

  Ha még a keményebb tűzvédelmi előírásoknak való megfelelésre is szükség van, a textil alapú FR bejárati szőnyegeket speciális latex háttámlával szállítjuk. Ezt a hátlapot akkor is fel kell használni, ha a Coral-t helyez le a lépcsőn.

  A Coral FR-ről további információkért forduljon a helyi ügyfélszolgálathoz.

  Fire standard compliance

  Video

  Coral video  Brosúrák

  Brosúrák

  További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Coral brochure

  Coral brochure