Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

PVC

Step safety vinyl

Biztonság. Tervezés. Bizalom. A lépés egy részecske-javított padlóburkolat, amely ** életen át tartó csúszásgátló teljesítményt biztosít . A Step Forbo bemutatja új, egyedülálló és innovatív, csúszásgátló **"Step Crystal" -t, amely kiváló csúszásmentes tulajdonságokat biztosít világos és élénk vizuálokkal. A Step kollekció csúszásbiztos padlókat tartalmaz az R12 minősítésig, és a legjobb mezítlábas csúszásmentes megoldásokat kínálja.

 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • Step safety vinyl
 • 176422
  Surestep Star

  Surestep Star

  A Surestep Star biztonsági padlóburkolata innovatív, csendes és kifinomult. A holografikus csippek színt adnak a természetes és a semleges színsorozatnak.

 • 175952
  Safestep R12

  Safestep R12

  A Safestep R12 biztonsági padlóburkolata kiváló minőséggel rendelkezik, amely biztosítja a csúszási ellenállást a legszélsőségesebb körülmények között. A 4 talajrejtő színeket úgy tervezték, hogy azok alkalmazkodjanak a könnyű ipari területeken. Mindegyik elem színes lehet a Surestep és a Safestep R11 termékével.

 • 171082
  Surestep Original

  Surestep Original

  Surestep Original biztonsági padló friss alternatívát kínál a hagyományos biztonsági padlónak, köszönhetően a jobb tisztább esztétikának. A 24 színű paletta ötvözi a színárnyalatokat és a könnyedséget.


 • 89022
  Surestep Texture

  Surestep Texture

  A Surestep Texture biztonsági padló divatos, fókuszált kialakítású, finom textil benyomást kelt a lágy és elegáns megjelenéshez. A texturált domborítás növeli a tapintást és a szelíd megjelenést. Mindez a Surestep padlóburkolatok csúszásgátló tulajdonságaival kombinálva. A Step Crystal segítségével tiszta és világos vizuális kép érhető el.

 • 17072
  Surestep Stone

  Surestep Stone

  Igaz, hogy az élet kőpadlója modern megjelenésű. A Surestep Stone biztonsági vinil burkolatok kemény és tömör megjelenést kínálnak 8 egyszerű színben. A karborundum vagy a kristályok részecskéi reális képi megjelenést és kiváló csúszási ellenállást biztosítanak.

 • 18932
  Surestep Wood

  Surestep Wood

  A Surestep Wood biztonsági vinil padlói természetes dizájnokat kínálna. A legnépszerűbb faformáknak világos és éles fa vizuáljuk van a gyakorlatilag láthatatlan Step kristályokkal a tartós csúszásgátló teljesítmény érdekében.


 • 89922
  Surestep Mineral

  Surestep Mineral

  Forbo's Surestep Mineral vinil padló egyedülálló ásványi mintázatot kínál, egy apró ponttal, amely nagy területeken monumentális gesztus. A gyűjtemény 5 színt tartalmaz.

Technikai tájékoztató

Step Safety Vinyl Technical Specifications

About slip resistance

Slip resistance explained

A padlóburkolat teljes mátrixában lévő részecskéknek köszönhetően a tartós, teljes élettartamú teljesítmény az EN 13845 szabvány követelményeinek megfelel. Ez a szabvány meghatározza azokat a követelményeket, amelyeknek teljesülniük kell a tartós csúszásellenállás változó használati intenzitásával. Minden Step biztonsági padló megfelel az EN13845 szabványnak. A magyarázati lap letöltése

A padlókat gyakran a csúszásgátló teljesítmény alapján értékelik az R-skála segítségével, amely a Din 51130 szabványhoz kapcsolódik. A csúszásellenállás mérése különböző olajjal lefedett rámpán, ami különböző csúszási osztályokat eredményez. A Step biztonsági padlózat az R10-R12 legfontosabb osztályaira terjed ki, olyan termékek széles választékában, amelyek olyan körülmények között használatosak, ahol lábbeli viselése szokásos.

A mezítlábas területeken használt termékek esetében a DIN51097 vonatkozik. A vizsgálati módszer hasonló a DIN 51130 szabványhoz, de ezúttal a terméket "szappanos víz" oldattal árasztják el, amely a mezítlábas alkalmazás szempontjából lényegesebb. A Step termékcsalád egyedülálló megoldásokat is kínál a legmagasabb osztályhoz a mezítlábas biztonsági teljesítmény mellett. A megfelelő Step padló kiválasztásával a megfelelő alkalmazáshoz megakadályozhatja a megcsúszások okozta balesetek lehetőségeit.

Slip resistance explained

A Step

Biztonság. Tervezés. Bizalom

A Step biztonsági vinil padlóburkolatok minden szempontból egyediek. A Step kiváló csúszási ellenállást (legfeljebb R12) ötvözi széles választékkal. A PUR gyöngyház felülete kiváló, hosszú távú megjelenést és teljesítményt nyújt. A Step biztonsági padlóinkat három tartományba osztottuk; Surestep (R10), Safestep (R11, R12) és Wetroom.

Surestep (R10 csúszásgátlás)
Minden Surestep padlóburkolatunk csúszásmentes részecske-javítással rendelkezik, és alkalmazható minden olyan általános gyalogos területre, ahol nagyobb csúszási kockázat fordulhat elő. Jellemző területek a nagy forgalmú területek, mint a folyosók, rámpák, kávé sarkok, mosdók, WC, kézműves osztálytermek és nyilvános helyiségek.

Biztonságos (R11 / R12 csúszásgátlás)
A Forbo Safestep padlózat olyan területeken alkalmazható, ahol magasabb csúszási kockázatot állapítanak meg, mivel a padló véletlen, vagy folyamatos aktív szennyeződése következik be. Ezeken a területeken egyszerűen nem lehet megakadályozni a kiömlést a munkakörnyezet típusának köszönhetően. Tipikus területek: professzionális konyhák, könnyűipari élelmiszertermelés, virág üzletek, kertközpontok.

Wetroom
A nedves padlóburkolatokat folyamatosan nedves területeken való használatra fejlesztették ki, ahol a víz gyakran folyik, és a mezítlábas forgalom a szabvány; Vagy mezítláb és cipőben történő forgalma kombinálódik. Jellemző területek; Zuhanyzók, fürdő / medence környezete, öltözők, öltözők.

Step safety vinyl flooring

Fenntartható lépés

Fenntartható lépés

Az LCA fejlesztéseire összpontosítva folyamatosan javítjuk a fenntartható teljesítményt minden padlóburkolati termékünkön.

• A Step biztonsági vinil esetében termelési hulladékunkat belsőleg újrahasznosítjuk.
• Újrahasznosított tartalmat 39% -ról 60% -ra növeltük a hátsó rétegben.
• A Step Crystal használatával, újrahasznosított melléktermékkel kevesebb energiára van szükségünk a termeléshez. Maga a padló Step Crystals segítségével tisztább vizuális és kevesebb szennyeződést eredményez, ami kevesebb használati időt eredményez a tisztítás során a felhasználási fázisban.
• Jobb a beltéri levegő minőségéhez; AgBB-kompatibilis és a TVOC <250 μg / m3
• Megfelelő + a REACH anyaglistájához
• 100% -os zöld árammal gyártva
• Nyomtatott formában használt vízbázisú tinták
• Alacsony követelmények a tisztításhoz és karbantartáshoz, a víz csökkentéséhez és a mosószer használatához
• Forbo Spray módszer minden R10 termékhez alkalmazható, 100% -ban biológiailag lebontható, nincs klór, pH semleges
• A Step 100% -ban újrahasznosítható padlóburkoló termék

Sustainable Step Safety Vinyl

Mit hol kell használni

Mit hol kell használni

A Step biztonsági kollekció egy teljes körű biztonsági padlózatot kínál, amelyek különböző alkalmazások biztonsági követelményeinek való megfelelését szolgálják. A Step kollekció minden padlóburkolata megfelel a szigorú Egészségügyi és Biztonsági Végrehajtó (HSE) és az európai szabvány követelményeinek. Töltse le a használati javaslatot annak megtekintéséhez, hogy melyik sorozat a legmegfelelőbb a különböző területekhez.
Lépés használata tanácsadás

Surestep: általános területek, amelyeknél a csúszási kockázat nagyobb
Safestep R11: véletlen vagy folyamatos szennyeződés miatt fokozott csúszási kockázatú területek
Safestep R12: könnyű ipari felhasználás
Surestep Laguna: nedves helyiségek, elsősorban mezítlábas használatra, de használható lábbeli viselése esetén is
Safestep Aqua: gyógyfürdő, zuhanyzók és úszómedencék"

Step safety flooring

Brosúrák

Step Safety Vinyl brochure