Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

markant
graphic city

A Markant Graphic City csúcsminőségű tűfilc padlóburkolat 100% poliamid szálakkal rendelkezik a felső rétegben és 600 g / m² szálas tömeggel. A teljes vastagsága 5,5 mm.

A 8 színnek egy modern blok mintázat van, amely kiegészíti a modern környezetet.

Termékek

Markant Graphic City

Tűfilc

Strapabíró teljesítmény

A Forbo tűfilc padló magas színvonala több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik e kemény padlóburkolatok gyártásában és szállításában. Csak olyan kiváló minőségű rostokkal dolgozunk, amelyek külön védelmet nyújtanak a szennyeződéstől, ami egyszerűsíti a napi takarítás feladatait.

Rendkívül robusztus
Minden tűfilc padlónk a maximális, kemény viseletet biztosítja, amelyet rendkívül robusztus (33-as osztály) osztályba sorolnak az EN 1470 szabványnak megfelelően. A Forbo tűfilc rendelkezik a GUT jóváhagyási pecséttel, amelyet a Német Szőnyegkutató Intézet "Szennyezőanyaggal bevizsgált textil padlóburkolatokhoz" kapta.

Kiváló minőségű rostok
Kiváló minőségű poliamid szálakat és teljes latex impregnációt használunk minden tűfilcszőnyegünk számára. Ezeket a szálakat úgy tervezték, hogy extra védelmet nyújtsanak a szennyeződéstől. Ez egyszerűsíti a napi takarítás feladatait, miközben segít a megfelelő "gondozott" megjelenés fenntartásában.

Zajcsökkentés
A Forbo Needlefelt 20 dB és 22 dB közötti gyalogos zajszintet jelent, ami a környezeti zaj csökkentését teszi lehetővé, így olyan helyeken alkalmazható, ahol nyugodt légkört és minimális zajt szeretnének, például irodák esetében.

Görgős szék ellenállás
A tűfilc sokkal inkább ideális, mint a hagyományos szőnyeg, olyan helyeken, ahol görgős székek vannak.

Padlófűtéshez
A tűfilc kiválóan alkalmas a padlófűtéses helyiségek használatához, köszönhetően kiváló hőátadási tulajdonságainak."

Hard-wearing needlefelt flooring

Brosúrák

Needlefelt brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Needlefelt brosúrák

Needlefelt brochure

Tisztítás és karbantartás

Forbo FloorCare method needlefelt

Technikai tájékoztató