Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Needlefelt

Needlefelt

A Forbo tűfilc költséghatékony alternatívát nyújt a hagyományos szőnyegpadlókhoz és alkalmas erősen használt területekre.

 • Needlefelt
 • Needlefelt
 • Needlefelt
 • Wartezimmer_8737_Detail_4c_HD
  Forte

  Forte (750 g/m²)

  A Forte a mi prémium tűfilc padlókínálatunk, amely a maximális komfortérzetet biztosítja, amely kb. 750 g / m². A rendkívül sűrű textúra, több mint 3 millió tűs lyukkal / m2, garantálja a vonzó kinézetet és a kopásálló teljesítmény kombinációját a rendkívül népszerű területeken. A Needlefelt Forte 24 vonzó egyedi színben kapható.

 • Bibliothek_8445_Detail_4c_HD
  Forte Graphic Reef

  Forte Graphic Reef

  A Grafikus Reef egy szitanyomtatási technikával jön létre, amelyet Forte minőségünkben alkalmazunk. A dizájn színkontrasztokkal rendelkezik, amelyek azonban teljes összhangban állnak egymással. A vonzó színárnyalatok széles választéka osztozik a különböző szürke háttércsúcsok közös elemein.

 • Forte Graphic Rice
  Forte Graphic Rice

  Forte Graphic Rice

  A Forte termékcsalád tagjának finom formatervezése a textilszerű felület finom textúráját hangsúlyozza. Ez a robusztus és strapabíró tűfilc padló 8 vonzó színárnyalatban kapható.

 • Plan_B_8706_Detail_4c
  Markant Graphic City

  Markant Graphic City

  Ez a klasszikus "dobozos" mintázattal rendelkező, modern tűfilc padló különösen alkalmas nagyméretű padlófelületeken való használatra. A Markant Graphic City magas színvonala abból ered, hogy a felső rétegben 100% poliamid szálak vannak, 600 g / m² szálas tömeggel és 5,5 mm vastagsággal.

 • Showtime Heritage 08-11 933202
  Showtime Experience

  Showtime Experience

  Az építészekkel, a tervezőkkel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben a Forbo tervezőcsapata új, rugalmas, tűfilc padlóburkolat koncepciót hozott létre, amely lehetővé teszi a kiválasztott formatervezés egyszerű újratervezését. Ez a finom szálas tűfilc padló számos izgalmas nyomtatott elemet kínál, amelyek 4 fontosabb trendből állnak: a Wonderlab, a Metropolis, az ökoszisztémák és az örökség.

 • Showtime Ecosystems 08-11 937202 + Nuance 900208
  Showtime Nuance

  Showtime Nuance

  Ez a finomszálas tűfilc padló 20 egyedi színt kínál, amelyek tökéletesen összehangolják a nyomtatott Showtime Experience formatervezési mintákat, lehetővé téve az egyes terek elhatárolását és a különböző hangulatok létrehozását. A modern palletában világos színek sorozata érhető el, amelyek csökkentik a világítás energiafogyasztását.

A Needlefelt

Nehéz teherbírású teljesítmény

A Forbo Needlefelt magas minősége több mint 40 év tapasztalatában rejlik. Mi csak magas minőségű rost designokkal dolgozunk annak érdekében, hogy extra védelmet nyújtsunk szennyeződések és kosz ellen, ami egyeszerübbé teszi a mindennapos takarítást.

3 minőség
A Forbo Needlefelt elérhető: 750 g/m2 rost súly, 600 g/m2 és 500 g/m2, úgy tervezve, hogy találkozzanak különböző követelményekkel. A Showtime-al mi egy új és rugalmas padlózati koncepciót kínálunk, mely izgalmas nyomtatási designokat és uni színeket jelenít meg, annak a lehetőségével, hogy újraszínezze a kiválasztott designját.

Nagyon erős
Minden Needlefelt padlónk maximális, nagy teherbírású teljesítményt kínál, mely a nagyon erős (Class 33 ) kategóriába tartozik összhangban az EN1470. A Forbo needlefeltje rendelkezik a GUT jóváhagyás pecsétjével, melyet a Német Szőnyegkutató Intézet bocsátott ki a padlóburkolatok szennyezőanyag elleni tesztelésére.

Magas minőségű rostok
Mi magas minőségű poliamid rostokat és teljes latex impregnálót használunk minden needlefelt szőnyegünkhöz. Ezek a rostok arra vannak tervezve, hogy extra védelmet nyújtsanak a szennyeződések és a kosz ellen. Ez egyszerűbbé teszi a mindennapos takarítás feladatát.

Zaj csökkentés
A Forbo Needlefelt a gyalogos zaj szintet 20db és 22db között méri ami csökkenti a környező zajokat, mely tökéletes olyan helyek használatához, ahol nyugodt légkörre és minimális zajforrásra van szükség.

Görgős szék ellenállás
Needlefelt padlóburkolatok sokkal inkább alkalmasak görgősszék használatához, mint a hagyományos szőnyegek.

Alkalmas padlófűtéshez
Needlefelt szőnyegek kivallóan alkalmasak olyan szobák használatához ahol padlófűtés van, köszönve ezt a kivalló hő- penetrációs képességének.

Showtime Experience

Brosúrák

Needlefelt brochure

Padlóápolás

Forbo FloorCare method needlefelt

Technikai tulajdonságok