Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Needlefelt

Needlefelt

A Forbo tűfilc költséghatékony alternatívát nyújt a hagyományos szőnyegpadlókhoz és alkalmas erősen használt területekre.

 • Needlefelt
 • Needlefelt
 • Needlefelt
 • Needlefelt
 • Needlefelt
 • Wartezimmer_8737_Detail_4c_HD
  Forte

  Forte (750 g/m²)

  A Forte a mi prémium tűfilc padlókínálatunk, amely a maximális komfortérzetet biztosítja, amely kb. 750 g / m². A rendkívül sűrű textúra, több mint 3 millió tűs lyukkal / m2, garantálja a vonzó kinézetet és a kopásálló teljesítmény kombinációját a rendkívül népszerű területeken. A Needlefelt Forte 24 vonzó egyedi színben kapható.

 • Akzent needlefelt 2021
  Akzent

  Akzent

  Akzent is Forbo’s value-for-money alternative and the only collection in the needlefelt range that is made of a combination of 80% polyamide and 20% polypropylene fibres, which, with a pile weight of 500 g/m², is nevertheless no lightweight when it comes to wear-resistant performance.

 • Markant needlefelt 2021
  Markant

  Markant

  With a pile weight of 600 g/m², Markant is a high-quality needlefelt floor covering with a coarse texture. Made of 100% polyamide fibres and with robust, hard-wearing properties, Markant floors are ideal for frequently used places.
  Markant is available in 16 commercial uni colours. Markant Graphic City offers 4 graphic options with a timeless box design.

 • Showtime Graphic
  Showtime Graphic

  Showtime Graphic

  Our Showtime Graphic needlefelt range gives a unique signature to leisure venues such as hotels, cinemas and theatres. These exclusive needlefelt floors combine high performance, originality and ease of maintenance. Showtime Graphic is available in 20 exciting designs, composed of 5 different tonal graphics: Loft, Heritage 05, Ecosystem 07, Wonderlab 06 and Wonderlab 07.

 • Showtime Colour
  Showtime Colour

  Showtime Colour

  Our Showtime Colour needlefelt floors combine high performance with ease of maintenance. This fine fibre needlefelt collection offers 17 options in neutrals and tonal accents. The uni colours coordinate perfectly with the printed Showtime Graphic designs and are designed to match with today’s hospitality interior schemes.

A Needlefelt

Nehéz teherbírású teljesítmény

A Forbo Needlefelt magas minősége több mint 40 év tapasztalatában rejlik. Mi csak magas minőségű rost designokkal dolgozunk annak érdekében, hogy extra védelmet nyújtsunk szennyeződések és kosz ellen, ami egyeszerübbé teszi a mindennapos takarítást.

3 minőség
A Forbo Needlefelt elérhető: 750 g/m2 rost súly, 600 g/m2 és 500 g/m2, úgy tervezve, hogy találkozzanak különböző követelményekkel. A Showtime-al mi egy új és rugalmas padlózati koncepciót kínálunk, mely izgalmas nyomtatási designokat és uni színeket jelenít meg, annak a lehetőségével, hogy újraszínezze a kiválasztott designját.

Nagyon erős
Minden Needlefelt padlónk maximális, nagy teherbírású teljesítményt kínál, mely a nagyon erős (Class 33 ) kategóriába tartozik összhangban az EN1470. A Forbo needlefeltje rendelkezik a GUT jóváhagyás pecsétjével, melyet a Német Szőnyegkutató Intézet bocsátott ki a padlóburkolatok szennyezőanyag elleni tesztelésére.

Magas minőségű rostok
Mi magas minőségű poliamid rostokat és teljes latex impregnálót használunk minden needlefelt szőnyegünkhöz. Ezek a rostok arra vannak tervezve, hogy extra védelmet nyújtsanak a szennyeződések és a kosz ellen. Ez egyszerűbbé teszi a mindennapos takarítás feladatát.

Zaj csökkentés
A Forbo Needlefelt a gyalogos zaj szintet 20db és 22db között méri ami csökkenti a környező zajokat, mely tökéletes olyan helyek használatához, ahol nyugodt légkörre és minimális zajforrásra van szükség.

Görgős szék ellenállás
Needlefelt padlóburkolatok sokkal inkább alkalmasak görgősszék használatához, mint a hagyományos szőnyegek.

Alkalmas padlófűtéshez
Needlefelt szőnyegek kivallóan alkalmasak olyan szobák használatához ahol padlófűtés van, köszönve ezt a kivalló hő- penetrációs képességének.

Showtime Experience

Brosúrák

Needlefelt brochure

Padlóápolás

Forbo FloorCare method needlefelt

Technikai tulajdonságok