Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Tessera Random lay. Batchless

A véletlenszerű fekvésű lapokat ügyesen úgy tervezték, hogy bármely irányban lehessen elhelyezni egy teljesen egyedi telepítés érdekében. A "batchless" tekercsek különböző termelési szállítmányai együtt használhatók egy létesítményben anélkül, hogy a látható kötegeltség szokásos veszélye lenne.

További előny, hogy a tartalékkészleteket nem kell szállítani, és a telepítési hulladék minimálisra csökken.

 • Tessera Random lay. Batchless
 • Tessera Random lay. Batchless
 • 958
  Tessera Mix

  Tessera Mix

  A Tessera Mix egy innovatív, modulszőnyeg, és minden alkalommal zökkenőmentes installálási megjelenést biztosít. Puha geometriai kialakítása ügyesen elrejti a tekercs éleit és az illesztési irányt, klasszikus modern megjelenést kölcsönözve.

 • 1605
  Tessera Circulate

  Tessera Circulate

  A magabiztos és egyedülálló, a Tessera Circulate modulszőnyegek újszerű megközelítést jelentenek a véletlenszerű, lerakott modulszőnyegekhez. A tervezés véletlenszerű jellege moduláris formában modern, megkülönböztető, de kereskedelmi szempontból vonzó és rendkívül hozzáférhető helyiségekkel jár.

Szőnyeg csempe felépítése

random lay. batchless

A Forbo Tessera véletlenszerű modulszőnyegeket úgy tervezték, hogy bármely irányba le lehessen őket rakni egy teljesen egyedi padlószerkezet elérése érdekében. A véletlenszerű fekvésű lapokat ügyesen úgy tervezték, hogy bármely irányban lehessen elhelyezni egy teljesen egyedi telepítés érdekében. A "batchless" tekercsek különböző termelési szállítmányai együtt használhatók egy létesítményben anélkül, hogy a látható kötegeltség szokásos veszélye lenne. A Tessera véletlenszerűen rakott modulszőnyegei lehetővé tették a fejlett CMC tufting technológia használatát.

Random Lay.Batchless

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatásait követve biztosítható, hogy a modulszőnyeg megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care

Műszaki adatok

Dokumentum letöltési központ

A Forbo számos promóciós és műszaki dokumentációt kínál minden egyes termékéhez. A dokumentumok megtalálhatók az Ön által kiválasztott termékválasztékon. Le tudja letölteni a kapcsolódó dokumentumokat.

Dokumentum letöltési központ

Technical Specifications