Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Tessera Loop pile tiles

A hurkolt buklé szerkezettel ellátott modulszőnyegeket úgy tervezték, hogy az épületek legigényesebb tömeges közlekedési területein még a folyosókon és a vételi területeken is jól megőrizhető legyen. A Tessera termékcsaládban különféle hurkolt buklé padlók vannak kialakítva, amelyek kiterjednek a szinthurokra és a tervező hurokszerkezetekre. Alul találja a bő ajánlatainkat.

 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • 1104
  Tessera Rippleweave2

  Tessera Rippleweave2

  Ez a luxus szőnyegpadló gazdag, hullámzó szerkezete, amelyet a csúcskategóriás belső terek és a vendégszerető környezetek számára terveztek, tökéletesen megfogja a Rippleweave2 név. A csúcstechnológiájú Infinity CMC tufting technológiának a korábban feltárt vizekbe való bevonásával a Tessera kifinomult, texturált hurkolt buklé szőnyegpadlót hozott létre, amely a padlón átfolyik, és a kifinomult megjelenést nyújtja a gazdagságnak és a magas szintű láb alatti kényelemnek.


 • 812 marble - Tessera Helix
  Tessera Helix

  Tessera Helix

  The use of high lustre Antron® ‘metallic‘ yarn in our Tessera Helix carpet tiles gives a restrained reflective quality to this distinctive multi-height loop pile tile. The silver coloured nylon thread is cleverly juxtaposed with Antron’s solution dyed yarns drawn from a contemporary colour palette comprising greys, taupes, blues and beiges.

 • 1701
  Tessera Weave

  Tessera Weave

  "A Tessera Weave egy rendkívül sokoldalú texturált szőnyegpadló, amely szépen ötvözi az formát és a funkciót. Gyakorlati és nagy teherbírású Weave egy finom, irányított szemcsével rendelkezik, amelyet a kontrasztos, többszörösen csavart fonal felhasználásával erősít, egyedülállóan texturált megjelenést kölcsönözve.

  A kereskedelmi, rekreációs, vendéglátó ipari és közterületi használatra tervezett Weave 19 színárnyalatban áll rendelkezésre, és szélessávú, mozaikos vagy negyedkörös felszerelésre alkalmas. A szövés 100% -os Econyl megoldásból készült festett nylonból készül, biztosítva ezzel, hogy megőrizze megjelenését egész életciklusa alatt."

 • 607 stone wash - Tessera Format
  Tessera Format

  Tessera Format

  Megkülönböztető texturált konstrukcióval és 18 modern és kereskedelmi szempontból vonzó tónusú árnyalat széles színpalettájával a Tessera Format alacsony hurkolt buklét hozott egy új dimenzióba.

  Ez a kemény, nehéz szőnyegcsempe, melyet az új, csúcstechnológiájú csillogó gépekkel gyártanak, a gazdag textúrát és a sűrűn csomagolt alacsony hurkolt buklét ötvözi a kiváló esztétikai megjelenés és valódi hozzáadott érték érdekében. A formátum mindenféle kereskedelmi helyiségben zajló nagy forgalmú környezetben alkalmazható, és magas görgős székekkel rendelkezik, így ideális és költséghatékony megoldást kínál a forgalmas irodai környezetek számára.

 • 1453 titanium - Tessera Atrium
  Tessera Atrium

  Tessera Atrium

  A Tessera Atrium egy nagy teherbírású modulszőnyeg nagyon kedvező áron, kiváló választás minden irodai környezetben. Az Atrium 100% poliamidból készül, kiemelkedő kopásállóságot és megjelenést biztosít, és évről évre megőrzi kinézetét.


 • 307 colour line - Tessera Barcode
  Tessera Barcode

  Tessera Barcode

  A Tessera Barcode megkérdőjelezi a hagyományos, lineáris, alacsony fokozatú hurok buklé egységét és merevségét, és a különböző szélességű kontrasztos színekkel bíró sávjai sokkal eklektikusabb és gazdagabb megjelenést biztosítanak, a mai kereskedelmi környezethez igazodva.


 • 1525 mountain mist Tessera Arran
  Tessera Arran

  Tessera Arran

  Tessera Arran’s natural, almost artisan appearance belies the complexity of its multi-height textured loop pile design and the state of the art manufacturing technology behind it. Using CMC Infinity machinery, Forbo’s designers have developed a carpet tile with irregular peaks and furrows which broadlooms beautifully to deliver an alluringly tactile linear design offering real warmth.

 • 104
  Tessera Teviot

  Tessera Teviot

  With over 6 million m2 already installed, Teviot is Tessera’s most popular low level loop pile carpet tile and without doubt one of the best selling carpet tiles in the UK. Suitable for every type of commercial installation, Teviot can be specified with confidence throughout the building, wherever an attractive and particularly hardwearing modular floor covering is required. environments.

 • 854
  Tessera Inline

  Tessera Inline

  Our Tessera Inline carpet tiles range adds a completely new twist to the concept of linear design. Inline provides a strong directional pattern, randomly interspersed with patches of tonal relief.

 • Tessera Basis 356 mid blue
  Tessera Basis

  Tessera Basis

  Tessera Basis is manufactured from 100% Aquafil nylon and has the resilience and durability needed to contend with the heavy wheeled traffic conditions often found in busy office environments.

 • 259
  Tessera Apex 640

  Tessera Apex 640

  The Apex 640 collection of low level loop pile carpet tiles features a contemporary palette of 22 tonal colourways with universal appeal,
  designed to meet the aesthetic requirements of modern offices everywhere.

 • 2801 argent - Tessera Create Space 2
  Tessera Create Space 2

  Tessera Create Space 2

  A sokoldalú geometrikus csíkos kialakítás és a 15 színű kortárs paletta, a Create Space 2 modulszőnyeg tartománya stílus és kreativitással egészíti ki a padlót.

 • 1801 feldspar - Create Space 1
  Tessera Create Space 1

  Tessera Create Space 1

  "A Tessera Create Space 1 a világ belső színeinek széles választéka. Ez a hurok buklé modulszőnyeg tartomány minden üzlethelyiséghez alkalmazható, és egyedülálló colourway telepítésekkel, funkciós területtervekkel és egyedi kreatív sémákkal rendelkezik.


Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care

Technikai tájékoztató

Technikai tájékoztató

A Forbo számos promóciós és műszaki dokumentációt kínál minden egyes termékéhez. A dokumentumok megtalálhatók a dokumentum letöltési központjában.

Letöltő központ

Tessera