Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Tessera Loop pile tiles

A hurkolt buklé szerkezettel ellátott modulszőnyegeket úgy tervezték, hogy az épületek legigényesebb tömeges közlekedési területein még a folyosókon és a vételi területeken is jól megőrizhető legyen. A Tessera termékcsaládban különféle hurkolt buklé padlók vannak kialakítva, amelyek kiterjednek a szinthurokra és a tervező hurokszerkezetekre. Alul találja a bő ajánlatainkat.

 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • Tessera Loop pile tiles
 • 1104
  Tessera Rippleweave2

  Tessera Rippleweave2

  Ez a luxus szőnyegpadló gazdag, hullámzó szerkezete, amelyet a csúcskategóriás belső terek és a vendégszerető környezetek számára terveztek, tökéletesen megfogja a Rippleweave2 név. A csúcstechnológiájú Infinity CMC tufting technológiának a korábban feltárt vizekbe való bevonásával a Tessera kifinomult, texturált hurkolt buklé szőnyegpadlót hozott létre, amely a padlón átfolyik, és a kifinomult megjelenést nyújtja a gazdagságnak és a magas szintű láb alatti kényelemnek.


 • 812 marble - Tessera Helix
  Tessera Helix

  Tessera Helix

  The use of high lustre Antron® ‘metallic‘ yarn in our Tessera Helix carpet tiles gives a restrained reflective quality to this distinctive multi-height loop pile tile. The silver coloured nylon thread is cleverly juxtaposed with Antron’s solution dyed yarns drawn from a contemporary colour palette comprising greys, taupes, blues and beiges.

 • 1701
  Tessera Weave

  Tessera Weave

  "A Tessera Weave egy rendkívül sokoldalú texturált szőnyegpadló, amely szépen ötvözi az formát és a funkciót. Gyakorlati és nagy teherbírású Weave egy finom, irányított szemcsével rendelkezik, amelyet a kontrasztos, többszörösen csavart fonal felhasználásával erősít, egyedülállóan texturált megjelenést kölcsönözve.

  A kereskedelmi, rekreációs, vendéglátó ipari és közterületi használatra tervezett Weave 19 színárnyalatban áll rendelkezésre, és szélessávú, mozaikos vagy negyedkörös felszerelésre alkalmas. A szövés 100% -os Econyl megoldásból készült festett nylonból készül, biztosítva ezzel, hogy megőrizze megjelenését egész életciklusa alatt."

 • 607 stone wash - Tessera Format
  Tessera Format

  Tessera Format

  Megkülönböztető texturált konstrukcióval és 18 modern és kereskedelmi szempontból vonzó tónusú árnyalat széles színpalettájával a Tessera Format alacsony hurkolt buklét hozott egy új dimenzióba.

  Ez a kemény, nehéz szőnyegcsempe, melyet az új, csúcstechnológiájú csillogó gépekkel gyártanak, a gazdag textúrát és a sűrűn csomagolt alacsony hurkolt buklét ötvözi a kiváló esztétikai megjelenés és valódi hozzáadott érték érdekében. A formátum mindenféle kereskedelmi helyiségben zajló nagy forgalmú környezetben alkalmazható, és magas görgős székekkel rendelkezik, így ideális és költséghatékony megoldást kínál a forgalmas irodai környezetek számára.

 • 1453 titanium - Tessera Atrium
  Tessera Atrium

  Tessera Atrium

  A Tessera Atrium egy nagy teherbírású modulszőnyeg nagyon kedvező áron, kiváló választás minden irodai környezetben. Az Atrium 100% poliamidból készül, kiemelkedő kopásállóságot és megjelenést biztosít, és évről évre megőrzi kinézetét.


 • 307 colour line - Tessera Barcode
  Tessera Barcode

  Tessera Barcode

  A Tessera Barcode megkérdőjelezi a hagyományos, lineáris, alacsony fokozatú hurok buklé egységét és merevségét, és a különböző szélességű kontrasztos színekkel bíró sávjai sokkal eklektikusabb és gazdagabb megjelenést biztosítanak, a mai kereskedelmi környezethez igazodva.


 • 1525 mountain mist Tessera Arran
  Tessera Arran

  Tessera Arran

  Tessera Arran’s natural, almost artisan appearance belies the complexity of its multi-height textured loop pile design and the state of the art manufacturing technology behind it. Using CMC Infinity machinery, Forbo’s designers have developed a carpet tile with irregular peaks and furrows which broadlooms beautifully to deliver an alluringly tactile linear design offering real warmth.

 • 259
  Tessera Apex 640

  Tessera Apex 640

  The Apex 640 collection of low level loop pile carpet tiles features a contemporary palette of 22 tonal colourways with universal appeal,
  designed to meet the aesthetic requirements of modern offices everywhere.

 • 2801 argent - Tessera Create Space 2
  Tessera Create Space 2

  Tessera Create Space 2

  A sokoldalú geometrikus csíkos kialakítás és a 15 színű kortárs paletta, a Create Space 2 modulszőnyeg tartománya stílus és kreativitással egészíti ki a padlót.

 • 1801 feldspar - Create Space 1
  Tessera Create Space 1

  Tessera Create Space 1

  "A Tessera Create Space 1 a világ belső színeinek széles választéka. Ez a hurok buklé modulszőnyeg tartomány minden üzlethelyiséghez alkalmazható, és egyedülálló colourway telepítésekkel, funkciós területtervekkel és egyedi kreatív sémákkal rendelkezik.


Hurok buklé gyártás

Hurok buklé gyártás

A szabványos hurok bukléval rendelkező szőnyeglapokat azért tervezték, hogy megőrizhessék szép megjelenésüket az épületek, pl. A vételi területek legszigorúbb nehéz közlekedési területein. A texturált hurok buklé modul megkülönböztetett beépített textúrát és kortárs stílust kínál, robusztus és tartós szerkezettel kombinálva.

Loop pile construction

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatót követve biztosítható, hogy a modulszőnyegek megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care

Technikai tájékoztató

Technikai tájékoztató

A Forbo számos promóciós és műszaki dokumentációt kínál minden egyes termékéhez. A dokumentumok megtalálhatók a dokumentum letöltési központjában.

Letöltő központ

Tessera