Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
flex stone

"A Forbo Allura Flex Stone burkolólapok természetes kőből és betonból készülnek, mégis az LVT komforttal és meleg láb alatt érzéssel párosulnak. A modulok méretstabilak, és kifejezetten laza fekvésű installálásra tervezték.

A finom, semleges Stone designok mindenféle tér megtervezéséhez kínálnak lehetőségeket. 50x50 cm-es és 100x100 cm-es méretekben kaphatók."

Termékek

Allura Flex Stone

Szűrési feltételek 0

  A Allura Flex

  Premium loose lay tiles

  Allura Flex tekercsekben és modulokban érhető el. Kiváló minőségű, méret stabil, heterogén vinil, amelyet kifejezetten laza szereléshez terveztek.

  Az Allura Flex gyönyörű, fa, kő és absztrakt formatervezést tartalmaz, amely könnyen installálható, így lenyűgöző és szilárd padlózatot eredményez.

  Az üveggyapot és a többszörös réteg kombinációja teszi ezt a sorozatot példátlannak az erő, a teljesítmény és a minőség tekintetében.

  Az Allura Flex tökéletesen alkalmazkodik felújítási projektekhez,vagy olyan projektekhez, ahol a telepítés sebessége állandó vagy ideiglenes helyeken szükséges. Mint ilyen, az Allura Flex kollekció ideális irodáknak, kiskereskedelemnek és még sok más alkalmazási területnek, és tökéletesen kiegészíti modul szőnyeg sorozatunkat.

  Egy egyszerű tapadókorong tartja a padlót a helyén, és egyszerűen lehet cserélni vagy eltávolítani amikor ez szükséges.

  Allura Flex 9057 HP

  Telepítés

  Allura Flex Telepítés

  További információért tekintse meg a videónkat a installálási tanácsokhoz Kattintson ide

  Az Allura Flex burkolólapokat tapadókoronggal kell felszerelni. Ajánlott ragasztóanyagunk az Eurofix Tack Plus 542. Kérjük, további információért forduljon ügyfélszolgálatához.

  Győződjön meg róla, hogy az összes aljzat megfelelő állapotban van. Szerelje fel az anyagokat megfelelő helyszíni körülmények között. Adott esetben csak Forbo jóváhagyott ragasztót használjon.

  Az optimális eredmény eléréséhez az aljzatnak száraznak, merevnek és simának kell lennie. Szintezés szükséges, ha ez nem így van.
  Győződjön meg róla, hogy a szoba közepén két merőleges vonal húzódik a padlón.
  Helyezze az Allura Flex tekercsek vagy modult a padlóra, a ragasztó tetejére.
  Amikor a falhoz közeledik, húzza meg a megfelelő méretű tekercs vagy modul méretét.

  Allura Flex installation

  Tisztítás és karbantartás

  Allura

  Technikai tájékoztató

  Allura Flex Technical Specifications

  NCS & LRV

  Allura Flex NCS & LRV

  Itt töltheti le a Allura Flex NCS & LRV overview

  LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.

  Allura Flex NCS & LRV