Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Luxus Vinyl Modulok

Allura Click

Olyan realisztikus fa- és kőszerkezeteket keres, amelyek könnyen installálható? A megújult Allura Click LVT kollekció csak ezt kínálja. 38 elegáns design, amely gyorsan és egyszerűen telepíthető a bevált és szabadalmaztatott click rendszerünknek köszönhetően. Az exkluzív lakkozási rendszerünk által védett Click floor nemcsak jól néz ki, hanem az idő próbáját is kiállja.

 • Allura Click
 • Allura Click
 • Allura Click
 • Allura Click
 • Allura Click
 • Allura Click
 • cc60084 tabletop
  Allura Click

  Allura Click

  Forbo Allura Click Az LVT egyedülálló üveggyapotszerkezettel készül a mérettartó stabilitás érdekében. A rendkívül pontos és erős clickrendszer, amely lehajtható, tökéletes - egyszerűen telepíthető - padlóburkolatot hoz létre.

A Allura Click

Allura Click Luxury Vinyl tiles

Kombinálja az LVT kényelmét a Click padló egyszerű telepítésével. Az új Forbo Allura Click LVT kollekció 38 elegáns, fából és kőből készült designból áll. A valósághű modul méretek, a természetes dombornyomás és a valódi hangszínek minden egyes eleme egyedi.

A Click tekercs és modul gyorsan és egyszerűen telepíthető a bevált és szabadalmaztatott click rendszerünknek köszönhetően. Exkluzív lakkozási rendszerünk köszönhetően kiállja az idő próbáját.

Az Allura Click Európában készül, és magában foglalja a Forbo egyedülálló üveggyapot szerkezetét a méretbeli stabilitás érdekében. A click rendszer lehajtható, tökéletes padlóburkolatot hozva létre.

A Forbo mindig hangsúlyt fektet a megfelelő aljzatkészítésre, mint garancia arra, hogy a burkolólapok ragasztók nélkül is telepíthetők, ami gyönyörűen kész és működő padló megoldást eredményez.

A 34 design közül választhatnak laza és teljesen ragasztott formátumban is. Kattintson ide a lehetőségek megtekintéséhez"

Allura Click cc60284

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Allura Luxury Vinil könnyen tisztítható és karbantartható, köszönhetően a rendkívül tartós PUR felületnek.
Töltse le itt az Allura tisztítási és karbantartási utasításokat

Allura Click cc60085

Installáció

Installációs kézikönyv

Az Allura Click gyorsan és egyszerűen telepíthető a jól bevált és szabadalmaztatott click rendszernek köszönhetően.

Lásd itt az Allura Click telepítési videót. Kattintson a itt

Ha javításra szorul a padló nézze meg itt, hogy mit kell tennie "

Technikai tájékoztató

Allura Click technical specifications