Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

novilon
viva

Forbo Novilon Viva is a tough and durable cushion vinyl flooring that is easy to clean, has a comfortable warm underfoot and is sound absorbing. A perfect floor to live on!

Viva presents a large range of designs such as woods, concretes and tile prints. The Diamond Seal surface ensures that your floor will remain looking good for years to come.

Termékek

Szűrési feltételek 0

  A Novilon modulok

  Novilon: aggodalommentes padló

  A Novilon számos gyönyörű és inspiráló vinil padló különböző változataiból áll, mint a fa, a beton, a kerámia és a modern allover minták. A Novilon egy nagyon kényelmes padló, élvezetes ezen élni, mivel hangelnyelő és meleg érzést kelt a láb alatt. Így ideális a gyerekeknek, hogy ezen játszanak. Gondoljon egy olyan fapadlóra, amely nem repedezik vagy törik meg.

  A Novilon egyaránt strapabíró és könnyű karbantartást biztosít olyan jellemzőkkel, mint Aquagrip, Diamond Seal & Noviclean. Élvezze , hogy nem kell aggódnia a foltoktól és karcolásoktól!

  Ez a strapabíró vinil padló 2, 3 és 4 méteres szélességű modulokban kapható, és mindegyiknek 4 darabja van, saját vastagsággal és minőséggel:
  Novilon Nova (3,2 mm)
  Novilon Viva (2,4 mm)
  Novilon Fusion (2,4 mm)
  Novilon Prima (2 mm)

  Novilon flooring

  LDF

  LDF

  Hosszú, tartós és rugalmas hátlap a jobb installáláshoz és a csökkentett behúzáshoz.

  LDF

  Forbo Design

  Forbo Design

  Saját tervezőnk dolgozik a Novilon kollekciókon. A kollekciókat a piacon teszteljük elő hogy visszajelzést kapjunk a trendekről és a helyi ízlésről. A Novilon dizájnoknak reális és természetes megjelenése van.

  Forbo Design

  Noviclean

  Noviclean

  Noviclean felső réteg kezelésére alkalmas a könnyű tisztítás érdekében, ami megakadályozza a szennyeződések kialakulását. Ez a legjobb természetes felületkezelő.

  Noviclean

  Diamond Seal

  Diamond Seal

  Mint a természetes gyémánt, a Diamond Seal keménységet, karcállóságot és tartósságot is jelent. Ezenkívül kiváló védelmet nyújt az elkopás ellen.

  Diamond Seal

  Könnyű, kényelmes, tartós

  Könnyű, kényelmes, tartós & gyönyörű!

  Tudta-e, hogy a Novilon vinil padlónk nemcsak széles választékot kínál designban és színben , hanem kényelmet, tartós teljesítményt és egyszerű tisztítást és karbantartási feltételeket? Olvassa el, hogy mit kínálhat Önnek a Novilon.

  Könnyű
  ● Könnyű a lerakása 40 m2-ig
  ● A Noviclean felső réteg kezelőnek köszönhetően könnyű karbantartani, megakadályozva a szennyeződések kialakulását
  ● Nem zsugorodik és nem görbül
  ● Az Aquagrip egyedülálló biztonsági funkciójának köszönhetően biztonságosabb rajta járni.

  Tartós
  ● A Diamond Seal köszönhetően karc és kopásálló

  Kényelmes
  ● Meleg talp alatti érzés
  ● 100% antisztatikus
  ● Hangelnyelő
  ● Csúszásgátló
  ● Ideális a padlófűtéshez
  ● Rugalmas padlóburkolat

  Gyönyörű
  ● Természetes, matt megjelenés
  ● Nagy választék designban és színben
  ● Szélessávban az egész szobán keresztül alkalmazható"

  Novilon Viva 5747 cushion vinyl flooring

  Aquagrip

  Aquagrip

  Az összes Novilon termékcsalád beleértve az Aquagripet - egyedülálló biztonsági funkcióval rendelkezik -, ami azt jelenti, hogy a markolatszintet nem csökkenti jelentősen a víz vagy más folyadék kiömlése vagy kifröccsenése. Így biztonságosabb rajta járni!

  Aquagrip

  Környezet

  Novilon & a környezet

  Novilon padlónk kiváló példája a Forbo elkötelezettségének a környezetvédelem és a fenntartható jövőbe való befektetés iránt.

  A Novilont zöld energia és modern gyártási technológia felhasználásával gyártják, ami minimálisra csökkenti a folyamatokat. Megfelel minden szabványnak, beleértve az új VOC kibocsátási osztályokat. A Novilont Európában nagyrészt az európai piac számára gyártjuk, csökkentve ezzel a közlekedéssel kapcsolatos szén-dioxid-kibocsátást.

  We take the green road