Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex Flokkolt Szőnyegek

Flotex Vision

A Flotex Vision több mint 500 digitálisan nyomtatott formatervezést kínál minden ízlésnek vagy igénynek megfelelően.

A Flotex Vision bonyolult színspektrumú kivonatoktól kezdve végtelen számú tervezési lehetőséget kínál a természetes anyagok, például a fű, a homok és

A természetet beltéren belül kavicsos strand vagy lóhere területén hozhatjuk létre, 3D-s effekteket vagy ""trompe l'oeil"" mintákat készíthetünk, amelyek lenyűgöző hatásokat tesznek lehetővé a padlóra.

  • Flotex Vision
  • Flotex Vision
  • Flotex Vision
  • Flotex Vision
  • Flotex Vision
  • Flotex Vision
  • Flotex Vision

A Flotex Vision

A Flotex Vision digitális világa

Nagyfelbontású digitális nyomtatás
Mivel a Flotex több mint 70 millió szálat tartalmaz négyzetméterenként, egyedülálló nagy sűrűségű hordozót biztosít a nyomtatáshoz. Ennek eredményeképpen a magas színvonalú fotográfiai felbontásokon nyomtathatók ki az élethű képek. Minden kívánt színárnyalatot, tónust és színt elérhet.

Fantasztikus hatások
A digitális nyomtatás végtelen számú tervezési lehetőséget kínál, a bonyolult színspektrumú kivonatoktól a fű, a homok vagy a víz valósághű képei vagy a padlón megjelenő képek miatt. Hozzon létre 3D mélységet vagy ""trompe d 'oeil"" hatást a padlón. Hozd el a természetet a szobádban kavicsos strand vagy moha felület létrehozásával.

Végtelen tervezési lehetőségek
A digitális nyomtatás is jól alkalmazható azokon a kollekciókon, amelyek vizuális részleteket és hatásokat igényelnek, és amelyeket a szokásos nyomtatással nem könnyű elérni. A Flotex Vision több mint 500 egyedi elemet tartalmaz.

Színezze a sajátját
Tetszik a design, de nem találod a kívánt színeket? A Flotex Vision nagyszámú olyan formatervezést kínál, amelyet a saját színek kiválasztásával újraszínezhet.

Bespoke design
Ha önnek van saját elképzelése arról, hogy mit szeretne a padlón, akkor kérésre egy egyedi tervezési szolgáltatást is kínálunk. További információért forduljon a helyi értékesítési képviselőhöz

Flotex Vision flocked flooring

Brosúrát

Flotex Brochure

Digital library

Flotex digital library

Lásd a legfrissebb kiegészítéseket a [Flotex Vision digitális magazin] (http://flotex.magazines.center/new-collections;css-nAr) könyvtárában.

Több mint 500 formatervezési mintával, köztük a saját színválaszték létrehozásának lehetőségével, vagy akár egy teljesen egyedi tervezéssel, egyetlen weboldal soha nem képes az összes lehetőséget megragadni. Ezért a Flotex vision rugalmas és mindig naprakész Digitális Könyvtárat kínál Önnek

A Flotex Digital Library lehetőséget kínál arra, hogy megtekinthesse a Flotex által digitálisan nyomtatott padlóburkolatok sok lehetőségét. Láthatja az összes olyan alkalmazást, amely különböző alkalmazásokban, például kórházakban, iskolákban, kiskereskedelmi létesítményekben és irodákban van telepítve.

6 design téma
Annak érdekében, hogy útmutatást adjon és logikai tervezési útvonalat kínáljon, létrehoztunk 6 kezdeti bejegyzést a könyvtárba, mindegy más tervezési irányt képviselt. A könyvtárban található tételek mellett néhány formatervezési mintán is kínálunk lehetőséget a saját színkombináció kiválasztására.

Egyedi design
Lehetőség van saját egyedi kialakítására is. Ez nem része a könyvtárnak, de megvitatható a helyi Forbo értékesítési képviselővel.

Flotex online library

Tisztítás és karbantartás

Flotex cleaning & maintenance instructions

Környezet

Egy fenntartható padló

Zöld energia
A Forbo Flotex gyártási műveletei Nagy-Britanniában és Franciaországban magas színvonalú padlóburkolatot biztosítanak, zöld energia felhasználásával és minimális hulladékárammal, melyek mindegyike újra van hasznosítva a padlókban.

Víz alapú
A Flotex nylon 6.6 szálakkal készül. Minden olyan szerszám és festék, amely a Flotex minták létrehozására szolgál, víz alapú. Nincsenek további kémiai folyamatok, kivéve a magas hőmérsékletű gőzkezelést a színek biztosításához.

Újrahasznosított tartalom
A Flotex más Forbo termelési helyiségek hulladékáramát veszi igénybe, hogy a padlóburkolat hátlapjává alakuljon. A Flotex újrahasznosított tartalma a háttértartalom legfeljebb 67% -a.

Rendkívül tartós
A Flotex használatának nagy előnye a padlóburkolat szélsőséges teljesítménye, és a termék élettartama meghaladja a hétköznapi textilekét 6-os tényezővel.

Egyszerű tisztítás és karbantartás
A Flotex tisztítható vízzel és egyszerű tisztítószerrel. A legtöbb festéshez egyszerű háztartási szappan elegendő a termék tisztításához, míg más tisztítószerek tisztítják a tintát, az olajat és a súlyosabb foltokat. Használat után a Flotex visszavezethető a gyártási folyamatba.

Flotex the sustainable floor

Allergia UK & Tisztítás®

Allergia UK & tisztítás® kezelés

Allergia UK
A Flotex az Allergy UK által jóváhagyott, mivel bizonyítottan pozitív hatással van az allergiás betegek életére. Lehetősége van az allergének csapdázására, majd biztonságosan felszabadíthatja őket az általános tisztítóeszközökre. Tisztításkor a Flotex kétszer annyi allergént bocsát ki, mint a hagyományos szőnyegek tisztítása. A károsabb allergéneket eltávolítják, így kényelmesebb környezetet teremtenek az asztmában és allergiában szenvedők számára.

Tisztítás®
A Flotex-et Sanitized®-vel kezelik, amely elnyomja a házi poratka (Dermatophagoides pteronyssinus) növekedését - még olyan helyeken is, ahol nehéz a porszívózás. Független vizsgálatok kimutatták, hogy a Flotex és a Sanitized® mintájára bevezetett poratka alapú népesség átlagosan 86% -kal csökken 8 hét alatt."

Flotex Sanitized and Allergy UK

Technikai tájékoztató

Flotex Technical Specifications