Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
artline

A Flotex Artline-nal szegélyeket; kreatív, különböző "szabásmintákat" alkothat a színek vagy dizájnok között. Az Artline elérhető 11 cm és 22 cm-es szélességekkel illetve passzolnak a különböző Flotex mintázatok alap árnyalataihoz.

Termékek

Flotex Artline (borders)

Szűrési feltételek 0

  Sanitized®

  Flotex, az allergiások barátja

  A Flotex elismert termék az Allergi UK által is, mivel bizonyítottan pozitív hatással van az allergiás betegségekben szenvedőknek. Képes az allergéneket megállítani és biztonságosan eltávolítani őket standard tisztítási eszközökkel. Tisztításkor, a Flotex kétszer annyi allergént távolít el a hagyományos szőnyegekhez képest. Több káros allergén eltávolítását követően egy sokkal komfortosabb, egészségesebb környezet alakítható ki az asztmában és allergiás betegségben szenvedőknek.
  A Flotex, Sanitized® védő bevonattal kezelt termék, amely elnyomja a házi poratka populációjának növekedését (dermatophagoides pteronyssinus) még azokban a helyiségekben is, ahol porszívóval nehéz az eltávolításuk. Független tesztek kimutatták, hogy egy Flotex Sanitized® minta a poratka populációját átlagban 86%-kal csökkentette kb. 8 hét után.

  Sanitized

  Kollekció

  A színek világa

  A Flotex Colour kollekció az alábbi al-kollekciókat tartalmazza: Calgary, Metro, Metro Neons és Penang. Minden termék elérhető tekercses és modul formátumokban is. Kombinálásukkal akár, különleges környezetet tud létrehozni.

  A Flotex flokkolt szőnyegek kollekciója igazi unikum a padlózatok világában. Kombinálja a tartósságot és minőséget, a melegséget és a komfortot. A Flotex tömör PVC-ből készül, megerősítve egy sűrűn flokkolt 6.6 típusú nejlon felülettel. A Flotex rendkívül méret stabil, funkcionális és tartós. Könnyű a tisztítása és karbantartása egyaránt.

  Flotex colour

  Fenntartható & Tartós

  Egy fenntartható kollekció

  A Forbo a Flotex-et zöld árammal és minimális újrahasznosított hulladék anyaggal gyártja - Nagy-Britanniában és Franciaországban -, így is biztosítva egy kiváló minőségű termék létrehozását. A Flotex 6.6 rostanyag tartalmú nejlonból, a Flotex dizájnok pedig víz alapú tintával készülnek. Nincsenek plusz vegyi folyamatok, csupán a magas hőmérsékleten történő gőzkezelés a színek élénkségének biztosításához. Hulladék kiömlés nem fordul elő.

  A Flotex hulladékanyagát a Forbo más gyártósorain alakítják át a termékek hátlapjához. A Flotex hátlapja akár 67% újrahasznosított anyagot is tartalmaz. Az igazi előnye a Flotex termékeknek extrém teljesítményük: az élettartamuk hatszorosa az átlag textilburkolaténak. Tisztítása egyszerűen vízzel és tisztítószerrel történik. A legtöbb szennyeződéshez háztartási szappan is elég, de más tisztítószer eltávolítja a tintát, olajat vagy egyéb foltokat. Használat után a termék újrahasznosításra vissza kerül a gyártási folyamatba.

  Flotex colour

  Tisztítás & karbantartás

  Hosszan tartó tisztaság

  A könnyen tisztíthatósága is mutatja az egyedülálló minőségét a Flotexnek. Amennyiben az előírtak szerint történik a tisztítása, a Flotex túlszárnyalja bármelyik szőnyeget tisztán tartásban. A sima, egyenes 6.6 típusú nejlonnak köszönhetően a szennyeződés könnyen eltávolítható rendszeres porszívózással. Száraz szennyeződés nem tapad meg a hurkokban, sem a szélekben, illetve a porszívó eléri a szálak alját, ami azt jelenti, hogy minden szennyeződés eltávolítható. A vinyl alapnak és a 6.6 típusú nejlon felületnek köszönhetően tisztítható csupán vízzel és tisztítószerrel, egyszerűen kimosható bármilyen folt. Gőzzel tisztítás vagy mechanickai tisztító módszerek is alkalmazhatóak. A Flotex egy valóban mosható szőnyeg, hamar szárad és hosszú távon tiszta marad.

  Flotex cleaning

  Flotex installáció

  Flotex

  Brosúra

  Töltse le Flotex brosúránkat

  Flotex brosúránkban áttekintést talál a kollekció összes színeiből, mely innen tölthető le Flotex brochure

  Flotex Brochure

  Szennyeződési besorolás

  Szennyeződési besorolás

  Azokban a helyiségekben, ahol a bejárati padlózat minősége nem megfelelő akár a forgalomhoz, akár a szennyeződés típusához képest, a piszok és nedvesség könnyen bejut az épületbe.

  Szennytakaró
  A Flotex képes "elrejteni" a szennyeződéseket kisebb-nagyobb mértékben, függően a színektől és a mintázattól. Objektív vizsgálati módszerek alkalmazásával, minden egyes Flotex dizájnt minősítünk az "általános" szennyeződés takarási képességét illetően. E tesztek eredménye egy szennyezettségi besorolás, melyet a termék mellett egy referencia számmal jelölünk.

  Flotex